Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Turisti okupirali Kvarner za Uskrs

Prema podacima Turističke zajednice Kvarnera, od 6. do 9. travnja očekuje se dolazak 17.747 koji će ostvariti 51.566 noćenja.

Prema podacima Turističke zajednice Kvarnera, od 6. do 9. travnja očekuje se dolazak 17.747 koji će ostvariti 51.566 noćenja.

Na Kvarneru se tijekom uskrsnih blagdana, od 6. do 9. travnja, očekuje dolazak 17.747 turista, koji su najavili 51.566 noćenja, podaci su koje je anketom među turističkim zajednicama – članicama prikupila Turistička zajednica Kvarnera.

Gosti će biti smješteni u hotelima, privatnom smještaju i autokampovima. Bit će otvorena ukupno 84 objekta, od toga 81 hotel u kojemu će boraviti 56 posto od ukupna broja najavljenih gostiju.

Najviše turista očekuje se na otoku Krku (oko 5.900) i opatijskoj rivijeri (oko 5.700).

Slijedi otok Lošinj (oko 1.700), crikvenička rivijera (oko 1.400), otok Cres (oko 1.000), otok Rab (oko 900), Riječko područje (oko 600), te rivijera Novi Vinodolski (oko 300) i Gorski kotar (oko 200).

Najviše gostiju najavljeno je s tradicionalnih turističkih tržišta poput Njemačke, Italije, Austrije i Slovenije te domaćih turista.

HINA


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Osobne financije

Bilo da si zarađenim novcem želite priuštiti dugo priželjkivani automobil ili ga pak planirate uložiti u kupovinu nekretnine ili dionica, važno je steći naviku...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.