Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Turistička sezona na Pelješcu najbolja u povijesti

Ovogodišnja je turistička sezona na poluotoku Pelješcu po svim pokazateljima bila najuspješnija u njegovoj dosadašnjoj bogatoj turističkoj povijesti.

Ovogodišnja je turistička sezona na poluotoku Pelješcu po svim pokazateljima bila najuspješnija u njegovoj dosadašnjoj bogatoj turističkoj povijesti.

Prema podacima turističkih zajednica peljeških općina Orebić, Ston, Trpanj i Janjina, od početka godine do konca listopada na Pelješcu je boravilo 153 tisuće gostiju, a ostvareno je milijun i 170 tisuća noćenja, što je šest odnosno sedam posto više nego u rekordnoj prošloj godini kada je prvi put premašena brojka od milijun noćenja.

Ove godine je bilo najviše Poljaka, zatim Čeha, Nijemaca, te gostiju iz BiH, Slovenije i domaćih gostiju. Gosti su se na Pelješcu u prosjeku zadržavali 7,6 dana.

Nakon Dubrovnika, Pelješac je najznačajnije turističko odredište u Dubrovačko-neretvanskoj županiji s udjelom od 12 posto turista i 19, 5 posto po broju noćenja u ukupnom prometu na području te županije.


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.