Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Turističke tvrtke iz Hrvatske u Londonu traže nove poslove

Na jednom od najvećih i najvažnijih svjetskih turističkih sajmova “World Travel Marketu-WTM”, koji se po 32. put održava u Londonu od 7. do 10. studenog, među više od pet tisuća izlagača iz oko 200 zemalja svijeta svoju turističku ponudu predstavlja i Hrvatska.

Na jednom od najvećih i najvažnijih svjetskih turističkih sajmova "World Travel Marketu-WTM", koji se po 32. put održava u Londonu od 7. do 10. studenog, među više od pet tisuća izlagača iz oko 200 zemalja svijeta svoju turističku ponudu predstavlja i Hrvatska.

Nositelj hrvatskog nastupa na WTM-u je Hrvatska turistička zajednica (HTZ) na čijem se štandu, osim opće hrvatske turističke ponude, predstavlja i ponuda pojedinih odredišta, hotelskih i drugih turističkih tvrtki te strukovne udruge. Svi će oni, uz promociju na WTM-u, imati i brojne poslovne razgovore, jer je WTM prije svega poslovni sajam/burza na kojem se, osim dogovaranja poslova, naznačuju aktualnosti iz svjetskog turizma te trendovi za iduću godinu. U sklopu prvog dana WTM-a Hrvatska će održati službenu konferenciju za novinare na kojoj će turistički dužnosnici govoriti o rezultatima hrvatskog turizma u ovoj te najaviti aktivnosti za iduću godinu (11,30 sati, prostor ExCel). Po završetku konferencije i nakon službenog obilaska hrvatskog štanda, koji će na ovogodišnjem WTM-u nakon više godina premijerno pokazati novi dizajn i izgled, planiran je sastanak predstavnika hrvatskog turizma s predstavnicima britanskih touroperatora.

Napisao

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.