Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Turizam

Tvrtka Studenac, članica Radenska Adriatic obitelji, po prvi puta organizirala je „Dan otvorenih vrata u Studencu“ te tako svoja vrata otvorila brojnim posjetiteljima

Studenac je tvrtka koja živi s dugom tradicijom koja potječe još iz 1700. godine, a prema nekim podacima čak iz vremena Rimljana.

Sudjelujući na sedmom po redu lipičkom Ajvar festu koji tradicionalno organiziraju Grad Lipik i lokalna Turistička zajednica Grada, tvrtka Studenac predstavila je čitav proizvodni portfelj te osmislila brojne zabavne aktivnosti za najmlađe i one koji se tako osjećaju.

„Jedan od sinonima za Lipik je i mineralna voda „Lipički studenac“. Ona je jedan od rijetkih suvenira Lipika koji možete kupiti gdje želite i imati uvijek sa sobom. Stoga mi je izuzetno drago što je tvrtka Studenac otvorila svoja vrata i upoznala zainteresirane sugrađane s nizom proizvoda koji nastaju upravo ovdje, u našem Lipiku“, izjavio je lipički gradonačelnik Vinko Kasana. On je također istaknuo posebno zadovoljstvo time što se Studenac sa svojim aktivnostima uključio u manifestacije koje se održavaju uoči Dana Grada Lipika izrazivši želju da to postane tradicija.

Posjetitelji su tako mogli, isprobati omiljenu vodu Studenu, Lipički Studenac, ledene čajeve, Inku, Naru i Pepsi. Zatim ući u veliki bazen za aquazorbing te oslikati lice. Kako bi uspomene bile još ljepše, na raspolaganju je bio i Studena photobox gdje  su okupljeni mogli uz zabavne foto rekvizite kreirati posebne fotografije. Više od 400 zaineresiranih posjetitelja došlo je organiziranim vlakićem, tijekom čitavog dana festivala,  vidjeti tvornički pogon. Ispred tvornice posjetitelje je dočekao poznati zaštitni lik Lipičkog Studenca – Dika iz Lipika koji je uz zaposlenike tvornice bio glavni domaćin druženja.

Boštjan Gerlec, član uprave tvrtke Studenac d.o.o. izrazio je oduševljenje velikim interesom lokalne zajednice te rekao kako su najviše ponosni na djelatnike Studenca koji su sastavili program prvog po redu Dana otvorenih vrata te ga savršeno provodili. „Sada svi naši sugrađani znaju da u u Studencu osim Studene i Lipičkog Studenca punimo i Pepsi, Ledene čajeve, Inku i Naru“, dodao je Gerlec.

Podsjetimo, Studenac je tvrtka koja živi s dugom tradicijom koja potječe još iz 1700. godine, a prema nekim podacima čak iz vremena Rimljana. Studenac je moćno osnažio  položaj Radenska Adriatic Grupe na hrvatskom tržištu. U 2015. godini Radenska je postala dio Grupacije Kofola, češko-slovačkog društva koje spada među vodeće proizvođače gaziranih pića u središnjoj Europi te koje ima sedam proizvodnih pogona na pet europskih tržišta. U 2016. godini pridružilo joj se i hrvatsko tvrtka Studenac, koje je portfelj proizvoda i ponudu proširilo brojnim novim markama.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.