Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Twitter zaključio 2013. s gubitkom od 645 milijuna dolara

Društvena mreža Twitter izvijestila je da je u prošloj godini poslovala s neto gubitkom u visini 645 milijuna dolara, samo tri mjeseca nakon početne javne ponude dionica na Newyorškoj burzi.

Društvena mreža Twitter izvijestila je da je u prošloj godini poslovala s neto gubitkom u visini 645 milijuna dolara, samo tri mjeseca nakon početne javne ponude dionica na Newyorškoj burzi.

Prihodi su pak više nego udvostručeni, na 665 milijuna dolara. Samo u posljednja tri mjeseca 2013. neto gubitak Twittera iznosio je 511 milijuna dolara ali su prihodi također više nego udvostručeni, na 243 milijuna dolara.

Ulagače zabrinjava spori rast broja korisnika. Tako je Twitter u posljednja tri mjeseca 2013. u prosjeku imao 241 milijun korisnika mjesečno, samo 3,8 posto više nego u prethodna tri mjeseca.

Na početku prošle godine broj korisnika u prosjeku se povećavao 10 posto mjesečno.

Pregledi vremenske crte pali su gotovo sedam posto, što znači da korisnici rjeđe osvježuju stranice.

“Izvješće će nametnuti pitanje je li Twitter zaista etablirana platforma”, izjavio je Arvind Bhatia, analitičar u Sterne, Elin & Leachu.

Dionice Twittera više su nego udvostručile svoju vrijednost od početne javne ponude na Wall Streetu u studenom 2013., kada je vrijednost kompanije procijenjena na oko 18 milijardi dolara.

Mišljenja su sada podijeljena može li Twitter zaista donijeti zaradu ulagačima.

Napisao

Preporučujemo

Lifestyle

GLAMI, jedinstvena modna tražilica koja se oslanja na umjetnu inteligenciju, u Hrvatskoj posluje iznad očekivanja i za svoje partnere uspijeva generirati narudžbe u vrijednosti...

Turizam

Kriza se odužila. Turizam je na koljenima, a s njime i oko 450 obiteljskih malih hotela koje očekuje još jedna neizvjesna sezona.

Lifestyle

Svi ljudi su više ili manje lijeni. Neki su ipak previše, i to se smatra ogromnom manom. Ali što ako to nije toliko loša...

Edukacija

Sigurno imate kolegice i kolege s kojima su odnosi sjajni i one s kojima vam odnosi nisu baš onakvi kakve priželjkujete.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.