Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Financije

U listopadu zabilježen povijesno najveći rast broja novih Diners Club kartica

U listopadu tekuće godine Erste Card Club („ECC“) zabilježio je više od 6.500 novih Diners Club kartica, čime je ostvaren najveći porast broja novoizdanih kartica na mjesečnoj razini u 50 godina poslovanja Diners Cluba u Hrvatskoj.

U listopadu tekuće godine Erste Card Club („ECC“) zabilježio je više od 6.500 novih Diners Club kartica, čime je ostvaren najveći porast broja novoizdanih kartica na mjesečnoj razini u 50 godina poslovanja Diners Cluba u Hrvatskoj. Ukupan broj novih DC kartica u prvih deset mjeseci 2019. prešao je 50.000, što predstavlja povećanje od 62% u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Od ukupnog broja novih DC kartica u 2019., ECC je oko 50% zahtjeva zaprimio kroz digitalne kanale te je tim putem realizirano izdavanje ukupno 25.000 DC kartica.

Najznačajniji impuls rastu broja novih DC kartica u tekućoj godini stigao je kroz potpuno digitalizirani proces podnošenja zahtjeva za njihovo izdavanje, uveden u rujnu 2018., te lansiranje ECC Mobile aplikacije koja, otkako je predstavljena u kolovozu prošle godine do sada, dosegla broj od 60.000 korisnika. Njezin je razvoj sada nastavljen uvođenjem mTokena, koji omogućava prijavu u aplikaciju korištenjem PIN-a i/li biometrije, a dodatno je za korisnike usluga Erste mobilnog bankarstva omogućeno i plaćanje računa. Već od ranije aplikacija omogućava upravljanje ratama, odnosno preskakanje uplate jedne rate tijekom otplate, kao i jednokratno podmirivanje ukupnog troška, odnosno plaćanje svih rata odjednom. Također, dostupna je i tzv. cash back opcija, kojom se smanjuje iznos računa korištenjem bodova skupljenih kroz D Club nagradni program.

 „Proces cjelovite digitalizacije poslovanja ECC-a pokrenut je prošle godine te veseli činjenica da su naša nastojanja prepoznata na tržištu. Rast broja novih kartica, ali i korisnika mobilne aplikacije kao vrlo korisnog alata za upravljanje financijama, potvrda je ispravnosti naše digitalne strategije, koja u središte svih poslovnih aktivnosti stavlja unaprjeđenje korisničkog iskustva klijenata“, istaknuo je ovom prigodom Jurgen de Ruijter, član Uprave ECC-a.

 

Pročitajte još:

Financije

Nakon što je nedavno u ponudu uveden prvi potpuno digitaliziran način  apliciranja kreditnih kartica na hrvatskom tržištu, Erste Card Club (ECC) korisnicima je ponudio i...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.