Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Turizam

U najbolje slovenske terme od sada s online ulaznicom

Ulazak u termalne centre moguće je jednostavno osigurati na njihovoj web stranici.       

U slovenskoj prijestolnici termalnih užitaka, Termama Olimia, pobrinuli su se za to da više nema čekanja u redu za ulazak u njihove termalne centre. Naime, ulaznice je sada moguće kupiti online.

Terme Olimia u Podčetrtku, tik uz granicu Slovenije i Hrvatske, jedne su od najprepoznatljivijih slovenskih toplica koje posjećuju domaći i strani gosti koji borave u njihovom luksuznom smještaju kao što je Glamping Olimia Adria Village ili Hotel Sotelia****. Isto tako, svakodnevno pristižu i brojni dnevni posjetitelji koji preferiraju boravak u termalnim centrima. Raznolika ponuda nosi za sobom velik broj ljudi željnih kupanja, posebice vikendom, kada su i smještajni kapaciteti popunjeniji. Svim dnevnim posjetiteljima zajamčen je ulazak u njihov omiljeni termalni centar, jer ulaznice za Terme Olimia sada mogu kupiti online.

Bez redova i čekanja

Ulazak u termalne centre moguće je jednostavno osigurati na njihovoj web stranici.                                                                                          

Dostupne su dnevne, trosatne, dječje ili noćne karte, ovisno o tome žele li gosti uživanje u Wellnessu Orhidelia, obiteljski provod u Termaliji Family Fun, opuštanje u Thermaliji Relax ili saunama. Kada se ne mogu odlučiti, tu je i opcija MEGAPASS koja otvara vrata u sve centre termalnih užitaka.

Kupnja karata je jednostavna. Na stranici je potrebno odabrati omiljeni kutak, vrstu ulaznice i željeni datum. Potom slijedi uplata i ulaznica stiže na e-mail adresu. Ulaznice je moguće kupiti do dva tjedna unaprijed, a dostupna je i kupnja vouchera Terma Olimia. Isto tako, online kupnjom ulaznica moguće je i uštedjeti jer posjetitelje na odabrane datume očekuju popusti na odabrane ulaznice.                              

Vrhunska kvaliteta usluge

U Termama Olimia nastojimo ispuniti sve želje i visoka očekivanja naših gostiju. To se odnosi i na vrhunsku kvalitetu usluga, koja je također povezana s brojem posjetitelja u našim bazenskim kompleksima. Budući da želimo pružiti najvišu razinu usluge te ujedno spriječiti da posjetitelji ostanu pred vratima, odlučili smo uvesti online prodaju karata. Dogodi se da neki od posjetitelja moraju čekati vani mjesto na bazenima ili im, nažalost, ne možemo dopustiti ulazak u naše terme jer su kapaciteti već popunjeni. Uz online kupnju ulaznica posjetitelji će sada moći rezervirati ulaz i boravak te osigurati mjesto u našim termalnim centrima“, kazao je Vasja Čretnik, prokurist te voditelj prodaje i marketinga Terma Olimia.

Hladni zimski dani idealni su za boravak na bazenima Terma Olimia. Obiteljska avantura u najboljem obiteljskom wellnessu Termalija Family Fun, trenuci s dragom osobom u Wellnessu Orhidelia, opuštanje u Svijetu sauna ili neograničeni užitak uz MEGAPASS, stvar je izbora, a uz online ulaznice ulaz u Terme Olimia je zajamčen.

Pročitajte još:

Turizam

Vukovar je posjetilo ukupno 16.565 gostiju, a ostvareno je 36.437 noćenja, dok je godinu ranije zabilježeno 11.519 dolazaka i 27.448 noćenja.

Turizam

Ovime je Sv. Katarina postala prva hrvatska zdravstvena institucija koju je JCI akreditirao i utvrdio da radi sukladno najizvrsnijim svjetskim zdravstvenim standardima, kako u pružanju zdravstvene...

Turizam

WRC Croatia Rally prošle je godine hrvatskom turizmu donio preko 105 milijuna eura, uz više od 310 tisuća gledatelja koji su pratili brzinske ispite...

Novosti

Za Gorski kotar prošla je godina bila turistički sjajna s postavljenim novim rekordom jer je premašio 2019. godinu po gotovo svim statističkim pokazateljima.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.