U potrazi si za poslom? Imamo rješenje!

Ljekarne Baričević, ustanove za ljekarničku djelatnost u potrazi su za Magistrom farmacije (m/ž). Rad uključuje uobičajene poslove farmaceuta – rad na recepturi, preuzimanje robe, uvođenje primki, fakturiranje recepata, davanje savjeta pacijentima. Posao se obavlja u ljekarničkoj jedinici Dugave, ali imaju još šest drugih ljekarni u Zagrebu pa je moguć dogovor oko razmještaja. Svoj životopis im možete poslati do 9. lipnja.

Valentić i Valentić traže Električara (m/ž) i Knaufera (m/ž). Potrebno je imati KV ili SSS te vozačku dozvolu B kategorije. Posao elektiračara uključuje održavanje električnih uređaja, instalacija te samostalni i stručni popravak, remont uređaja i slično, a traže i iskusnog građevinskog majstora – knaufera. Ako si odgovoran i samostalan u radu i želiš raditi u dinamičnoj i poticajnoj radnoj sredini onda je ovo oglas za tebe. Javiti im se možeš do 20. svibnja.

Berlin Chemie Menarini Hrvatska d.o.o. je dinamična farmaceutska tvrtka duge i bogate tradicije. Zajedno s grupom Menarini posluju u Europi, Aziji, Africi, Središnjoj i Južnoj Americi, a trenutno su u potrazi za Produktnim voditeljem / Product Managerom (m/ž). Nude rad u ambicioznom i kreativnom timu u odličnoj radnoj atmosferi, kontinuirano usavršavanje, mogućnost napredovanja i stimulativni osobni dohodak, a uvjete provjeri na oglasu i prijavi se do 26. svibnja.

Pridruži se timu Zastupnika za osiguranje (m/ž) i prihvati izazov posla u kompaniji koja je vodeći osiguratelj na domaćem tržištu, sa 135 godina tradicije, a koja od 2014. godine posluje u sustavu Adris grupe. U Croatia osiguranju čeka te dinamičan posao, prilika za odličnu zaradu i potencijal za uspješnu karijeru. Ako si spreman učiti, krenuti od osnova te rasti bez granica kroz vlastite rezultate, a imaš i razvijene komunikacijske vještine, svoj CV im pošalji do 25. svibnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu

Podijeli

Odgovori

Top