Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

U potrazi si za poslom? MojPosao ima rješenje!

I ovog tjedna donosimo pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta u Zagrebu i okolici.

I ovog tjedna donosimo pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta u Zagrebu i okolici.

Tvrtka MEDITERAN SECURITY d.o.o. pruža usluge tjelesne zaštite osoba i imovine, osiguranje prijevoza i prijenosa novca i vrijednosnica, tehničku zaštitu i to privatnim i javnim tvrtkama, državnim ustanovama i građanima. Ako posjeduješ zaštitarsku iskaznicu, prijavi se za poziciju Zaštitar (m/ž) i pridruži se njihovom timu. Svoj životopis im možeš poslati do 8. rujna.

Jeste li se ikada zapitali kako bi bilo raditi u PLIVI? Znanje, stručnost, predani timski rad, znatiželja i suvremene tehnologije – ključ su PLIVINOG uspjeha. Iza investicija, izvoza, prodaje i svih pokazatelja uspješnosti kompanije stoje zaposlenici čija ih velika strast prema onome što rade pokreće i koji svojim znanjem i trudom svakodnevno unapređuju kvalitetu života ljudi diljem svijeta. Sada im se možeš pridružiti na poziciji Radnik u proizvodnji (m/ž). Potrebno je imati SSS – strojarske, elektrotehničke, farmaceutske, kemijske ili srodne struke, a javiti im se možeš do 8. rujna.

Na završnoj si godini ili imaš uspješno završen fakultet prometnog ili srodnog usmjerenja, nemaš radnog iskustva, ali imaš želju za učenjem u dinamičnom okruženju, aktivno se služiš njemačkim i/ili engleskim jezikom u govoru i pismu? Ovo je oglas za tebe! Postani Trainee u Logistici (m/ž) u Kauflandu Hrvatska k.d.. Prijavi se za jednogodišnji program usmjeren na učenje u praksi, nude strukturirano uhodavanje i stručno mentorstvo, odgovorne i zanimljive zadatke i rad na projektima, mogućnost nastavka karijere u tvrtki po završetku programa i plaću 103.200 kuna bruto godišnje. Ukoliko si se pronašao u ovom opisu, više detalja pronađi u oglasu koji je aktivan do 7. rujna.

Dom za starije osobe ‘JEŽDOVEC’ traži Medicinsku sestru / medicinskog tehničara i Njegovatelja (m/ž) za rad u Ježdovcu. Posao medicinske sestre/tehničara uključuje pružanje zdravstvene skrbi i njege korisnicima doma te vođenje propisane dokumentacije, a njegovatelja pružanje njege i skrbi o korisnicima doma – pomoć  osobama starije životne dobi pri obavljanju svakodnevnih aktivnosti (kupanje, oblačenje, održavanje osobne higijene, pomoć prilikom hranjenja). Potrebno je imati srednju medicinsku školu, a na ove oglase koji su aktivni do 8. rujna se možete prijaviti i telefonskim putem.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

 

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Najtraženija zanimanja u prvih šest mjeseci bila su: konobar (barmen), prodavač (trgovac), skladištar, vozač, kuhar, radnik u proizvodnji te programer. 

Ljudski resursi

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Ljudski resursi

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i...

Ljudski resursi

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.