Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

U potrazi ste za poslom?

U suradnji s portalom posao.hr predstavljamo vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda ovog tjedna. Sretno sa zapošljavanjem!

U potrazi ste za poslom? U suradnji s portalom posao.hr predstavljamo vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda ovog tjedna. Sretno sa zapošljavanjem!

Roto Dinamic d.o.o. zapošljava Vozača dostavljača (m/ž) – C ili B kategorija na nekoliko lokacija na hrvatskoj obali. Opis posla je dostava robe kupcima, komisioniranje robe, istovar i utovar te slaganje ambalaže. Poslodavac će pružiti dvije vrste stimulacije na razini svakog mjeseca koje ovise o rezultatu kompanije te vašem postizanju zadanih ciljeva koji se prate kroz program. Prijavite se putem linka do 27.11.2023.     

Cortina d.o.o. zapošljava Vrtlara / prodavača u vrtnom centru (m/ž) u Čavlama. U opisu posla je prodaja robe iz asortimana u VRTNOM CENTRU CORTINA. Benefiti ove pozicije je mogućnost napredovanja na više pozicionirana radna mjesta i stimulativna neto plaća. Prijavite se do 01.12.2023. putem linka.

Bauhaus-Zagreb k.d. zapošljava na poziciji Stručnjak za zaštitu na radu (m/ž) u Rijeci, Puli, Varaždinu, Splitu, Zadru i Zagrebu. Poslodavac omogućuje trinaestu plaću, nagrade za radne rezultate, prigodne godišnje nagrade (uskrsnica, božićnica), naknadu za topli obrok, djelomičnu naknadu za troškove prijevoza na radno mjesto te mnoštvo privlačnih pogodnosti koje možete pronaći na linku. Prijavite se do 30.11.2023.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s zapošljava na poziciji Radnik u restoranu – Student (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Traže fleksibilne, odgovorne i otvorene kandidate koji vole usvajati nova znanja. Prijave se zaprimaju na linku. Prijavite se do 30.11.2023.       

Jet2.com Limited zapošljava na pozicijama Airport Representative (m/ž) i Resort Team Leader (m/ž) u Dubrovniku. Nude mnoge pogodnosti poput u potpunosti plaćenog treninga i IT opreme, mogućnosti napredovanja i slično. Prijaviti se možete do 16.12.2023. putem linka.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava na poziciji Restaurant Partnership Manager (m/f) u Hrvatskoj i Austriji. U opisu posla se nalazi izgradnja odnosa s restoranima, pregovaranje o partnerstvu s njihovim vlasnicima i uspješno uključivanje na platformu tvrtke. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja na temelju performansa. Prijavite se putem linka do 13.12.2023.

Manpower traži Savjetnika u prodaji (m/ž) u Rijeci, Dubrovniku, Splitu i Karlovcu. U opisu posla se nalazi odgovaranje na upite korisnika u prodajnom prostoru. Pogodnosti ovog posla su fiksna plaća i motivirajući varijabilni dio plaće sukladno ostvarenim rezultatima te MultiSport kartica uz subvencioniranu cijenu, božićnicu i poklone za djecu. Prijavite se do 29.11.2023. putem linka.

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava na poziciji Vodeći stručnjak za osiguranje kvalitete (m/ž). Poslodavac nudi mogućnosti za kontinuirani razvoj i dodatne novačane naknade. Traži se osoba s VSS ili minimalno VSS ili minimalno 300 ECTS bodova koja poznaje engleski jezik i ima minimalno 8 godina radnog iskustva. U posao ulazi rad u GMP/GLP okruženju i donošenje odluke o kvaliteti za gotove proizvode .  Mjesto rada je Zagreb.Prijaviti se može  na link do 27.11.2023.  

Jurko-Usluge d.o.o. zapošljava na poziciji Konobar (m/ž). Izabranom kandidatu nude se rad na neodređeno vrijeme i mogućnost dodatne edukacije. U posao ulazi posluživanje hrane i pića i obračun blagajne. Traži se kandidat koji poznaje engleski jezik, timski je igrač i ima iskustvo rada u ugostiteljstvu najmanje 1 godinu. Mjesto rada je Zagreb. Prijave se mogu poslati na link do 28.11.2023.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji Skladištar (m/ž). Opis posla je komisioniranje robe, istovar i skladištenje. Poslodavac nudi redovita primanja, mogućnost rada na ugovor o radu. Za ovu poziciju traži se proaktivnost u radu i osnove rada na računalu. Zainteresirani se mogu javiti do 13.12.2023.  na link.        

Na službenim stranicama portala posao.hr pregledajte raznovrsnu ponudu poslova! Sretno u pretraživanju!


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.