U prosjeku 15 posto veće plaće svim zaposlenicima u Terma Tuhelj

Novčana stimulacija, ali i osjećaj da ih tvrtka u kojoj rade cijeni, ulaže u njihovo znanje i postignuća, transparentna komunikacija i zadovoljavanje potrebe za pripadnošću, ključne su “stavke” koje utječu na motivaciju zaposlenika. Tvrtke čiji su zaposlenici visokomotivirani za rad, imaju zadovoljne klijente, a u konačnici onda i bolje rezultate poslovanja. To dobro znaju u Termama Tuhelj, gdje su od početka ove godine u prosjeku zaposlenicima porasle plaće za 15 posto, a nikom manje od deset posto. Osim toga, zaposlenik mjeseca -titula koja se u ovim poznatim zagorskim termama već tradicionalno dodjeljuje za predanost i odgovornost prema poslu – osim novčanog bonusa, dobiva i mogućnost korištenja službenog automobila tvrtke -Mini Coppera – tri dana u mjesecu.

Ovo je samo nastavak kontinuiranog ulaganja u zadovoljstvo zaposlenika, po čemu su Terme Tuhelj definitivno lider na hrvatskom tržištu. Osim novčanih stimulacija za uspješan završetak sezone, svi zaposlenici mogu besplatno koristiti bazene i fitness, učiti strane jezike, imaju povlaštene cijene za ostale usluge u Termama Tuhelj te popuste.

Posljednjih godina Terme Tuhelj bilježe konstantan rast prihoda, pa je tako lani ostvaren rast u iznosu od deset posto u odnosu na godinu ranije. Porastao je i broj dolazaka i noćenja – u 2018. ostvareno je ukupno 129.343 noćenja – čemu su zasigurno doprinijeli i zaposlenici svojim predanim radom i gostoljubivošću.

 

Više na www.terme-tuhelj.hr.

Podijeli

Odgovori

Top