Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

U SPAR i INTERSPAR trgovinama uskrsna ponuda domaćih dobavljača i OPG-ova

SPAR Hrvatska je u svim svojim trgovinama osigurao uskršnju ponudu proizvoda više od 100 malih domaćih poljoprivrednih proizvođača i OPG-ova kao i redovitu ponudu najvećih hrvatskih proizvođača hrane.

SPAR Hrvatska je u svim svojim trgovinama osigurao uskršnju ponudu proizvoda više od 100 malih domaćih poljoprivrednih proizvođača i OPG-ova kao i redovitu ponudu najvećih hrvatskih proizvođača hrane.

Potičući domaće proizvođače, u SPAR i INTERSPAR trgovinama kupce čekaju šunke proizvođača PIK Vrbovec plus, Gavrilović, PPK, Medven, Ravlić, Pisinium, Podravka i Vindija, a također je dostupan dimljeni vrat i dimljeni kare.

Osigurali smo jaja iz podnog uzgoja s farme Luneta i otkupljujemo rotkvicu s OPG-a Tretinjak. Preko distributera Osatine, Marinade, Fragarije, Biseri polja i Plodovi ravnice otkupljujemo salatu kristal, blitvu preko distributera Marinade, Plodovi ravnice i Fragarije te mladi luk OPG-a Tretinjak, Plodovi ravnice, Dodir prirode i Biseri polja.

Uz to, osigurali smo i više od 2.000 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda na akciji kako bi našim kupcima bili što dostupniji za blagdansku nabavku. Trenutno u akcijskoj ponudi tako imamo i 22 različitih komadnih šunki i lopatica, uključujući i Prašku šunku Gavrilović.

Velik broj proizvoda nalazi se i pod robnim markama Vrtovi Hrvatske i Da, domaće je! te smo ponosni da su SPAR supermarketi i INTERSPAR hipermarketi trgovine s najviše domaćih proizvoda.

Apeliramo na kupce da svoju kupnju obave na vrijeme te ih pozivamo na odgovorno ponašanje, držanje propisanog razmaka od dva metra te pridržavanje ostalih mjera zaštite.

Sve novosti pratite i na SPAR YouTube kanalu.

Pročitajte još:

Financije

Kod svih proizvoda to znači zaokruživanje na niže!

Poduzeća

U Osijeku je održan veliki sastanak na kojem su sudjelovali predsjednici uprava SPAR-a Hrvatske, Austrije, Slovenije, Italije i Mađarske.

Nekretnine

Trgovački lanac Spar kupio 47.250 m2 građevinskog zemljišta.

Ekonomija

SPAR je do sada ostvario suradnju s novih 60 domaćih poljoprivrednih proizvođača i OPG-ova koji, zbog izvanredne situacije, više ne mogu svoje proizvode prodavati...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.