Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam ovotjedne primamljive poslovne ponude

Posjetite posao.hr web-stranice kako biste vidjeli ostatak ponude radnih mjesta.

Tražite posao? U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam ovotjedne primamljive poslovne ponude. Sretno pri zapošljavanju!

Ljekarne Šćuric zapošljava na poziciji Magistar farmacije (m/ž). Mjesto rada je Jakovlje. U opisu posla nalazi se rad u ljekarni. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, osiguran prijevoz uz korištenje službenog automobila te plaću i ostale beneficije po dogovoru. Možete se prijaviti do 15.09.2023.

Autokuća Gašparić d.o.o. zapošljava Komercijalista u odjelu prodaje (m/ž). U opisu posla nalazi se prodaja industrijskih baterija i naprednih sustava za pohranu energije. Poslodavac nudi mogućnost napredovanja i stimulativni osobni dohodak. Mjesto rada je Velika Gorica, a prijave se zaprimaju do 04.09.2023.

General Logistics Systems Croatia zapošljava na poziciji Radnik u sortirnom centru (m/ž). Ovaj se posao obavlja Donjem Stupniku. U opisu posla se nalazi skeniranje i usmjeravanje paketa pristiglih u sortirni centar. Poslodavac nudi mjesečne bonuse ovisno o ostvarenom rezultatu, dodatak za putne troškove i prehranu te regres i dar za djecu. Prijaviti se možete do 12.09.2023.

Peterc Machines d.o.o. zapošljava Prodajnog administratora (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, Susedgrad. Od kandidata se očekuje prethodno radno iskustvo na poslovima koji uključuju kontakt s kupcima i osnovno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Poslodavac nudi sjajnu priliku za profesionalni razvoj, dodatne edukacije, konkurentne uvjete i ugodnu radnu atmosferu. Prijaviti se možete do 14.09.2023.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Vozača C kategorije (m/ž) u Rijeci, Zagrebu i Poreču. U opisu posla nalazi se utovar i istovar robe te dostava robe do naših prodavaonica. Poslodavac nudi uz redovita fiksna primanja, plaćene troškove prijevoza i sve dodatke za rad nedjeljom i blagdanom te eventualni prekovremeni rad, zaposlenici ostvaruju atraktivne mjesečne stimulacije ovisno o svojem učinku. Prijavite se do 21.09.2023.

Workforce Ljudski Potencijali za klijenta Jadran – Galenski laboratorij traži Formulatora (m/ž) u Rijeci. Poslodavac pmpgućuje sudjelovanje u projektima razvoja proizvoda koji će se u bliskoj budućnosti vidjeti na policama ljekarni i na promidžbenim materijalima. Prijavite se do 04.09.2023.

Aluflexpack Novi d.o.o. traži kandidata za poziciju Strojar 3 (m/ž) u Zadru, Drnišu i Umagu. U opisu posla nalaze se jednostavni te manje složeni poslovi na rezalicama. Poslodavac omogućuje jedinstvenu priliku i mogućnost učenja i rada u vrhunskoj proizvodnoj djelatnosti te mnoštvo drugih pogodnosti. Prijavite se do 14.09.2023.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na poziciji Komisionar u internet prodavaonici (m/ž). Ovaj se posao obavlja u Osijeku, Zadru ili Zagrebu. Od kandidata se očekuje odgovornost, spretnost, točnost, urednost, kolegijalnost, odgovornost i spremnost na timski rad. Prijaviti se možete do 21.09.2023.

Hervis d.o.o. zapošljava na poziciji Preuzimatelj robe (m/ž) u Šibeniku. Poslodavac osigurava naknadu za prijevoz na posao, mogućnost kupovine u Hervis-u sa posebnim pogodnostima za zaposlenike te besplatno sudjelovanje na sportskim događajima pod pokroviteljstvom Hervisa. Prijavite se do 18.09.2023.

Auto Matić d.o.o. zapošljava na poziciji Vozač kamiona u međunarodnom prijevozu (m/ž) u cijeloj Hrvatskoj i inozemstvu. Poslodavac nudi dnevnicu od 95€, plaćene troškove prijevoza, isplatu Božićnice i uskrsnice i dodatne stimulacije. Prijavite se do 07.09.2023. 

Posjetite posao.hr web-stranice kako biste vidjeli ostatak ponude radnih mjesta. Sretno!


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.