Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

U susret uspješnoj turističkoj sezoni 2016!

turizam

Hrvatska je u 2015. ostvarila znatno veći rast broja noćenja u odnosu na Španjolsku, Italiju i Grčku što ju je lansiralo u sam vrh najpoželjnijih mediteranskih destinacija, a komplimenti su nastavili stizati i tijekom zime kada je Zagreb proglašen za najbolju božićnu destinaciju u Europi.

Za laskavu titulu najbolje europske destinacije pak konkurira Zadar, a zbog svega toga realno je očekivati da će i 2016. hrvatska turistička sezona nastaviti bilježiti odlične rezultate.

Dio ove uspješne priče je i MojPosao koji već devetu godinu zaredom provodi akciju ‘Poslovi u turizmu’ kojom doprinosi povećanju mobilnosti na tržištu rada i promiče sezonske poslove u turizmu.

Akcija traje od siječnja do kraja rujna te omogućuje svim poslodavcima u turističko-ugostiteljskom sektoru povoljnije uvjete oglašavanja slobodnih radnih mjesta, a posloprimcima jednostavniji i brži pronalazak sezonskog posla.

Prema dugogodišnjem iskustvu, formirali smo pakete usluga prilagođene Vašim potrebama!

Za sva dodatna pitanja i pomoć, stojimo Vam na raspolaganju putem maila [email protected] ili telefona 01 6065 275.

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Od 24. siječnja do 2. veljače održan je online sajam sezonskih poslova Sezonac.hr, najveći virtualni susret poslodavaca u potrazi za kvalitetnim sezonskim radnicima te...

Turizam

Vukovar je posjetilo ukupno 16.565 gostiju, a ostvareno je 36.437 noćenja, dok je godinu ranije zabilježeno 11.519 dolazaka i 27.448 noćenja.

Turizam

Ovime je Sv. Katarina postala prva hrvatska zdravstvena institucija koju je JCI akreditirao i utvrdio da radi sukladno najizvrsnijim svjetskim zdravstvenim standardima, kako u pružanju zdravstvene...

Turizam

Ulazak u termalne centre moguće je jednostavno osigurati na njihovoj web stranici.       

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.