Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

U tim zagrebačke IT tvrtke Q stiže 40 novih stručnjaka

Domaća IT tvrtka Q pojačala je svoj tim pripajanjem softverske agencije Flipkod s kojom surađuje dugi niz godina.

Domaća IT tvrtka Q pojačala je svoj tim pripajanjem softverske agencije Flipkod s kojom surađuje dugi niz godina. Flipkod, koji na tržištu posluje preko 10 godina, pojačat će redove Q-a s 40 novih stručnjaka, od kojih neki već sudjeluju na postojećim projektima.

“S Flipkodom nas veže duga povijest suradnje, zbog čega sam siguran da će integracija novih kolega u tim Q-a biti izrazito laka. Svima njima želim dobrodošlicu, jedva čekamo da još snažnije krenemo u zajedničke pothvate. Q i Flipkod dijele istu viziju, što smo tijekom zadnjih pet godina nebrojeno puta i potvrdili. Istaknuli su se kao izrazito pouzdan partner na nizu projekata zbog čega mi je drago što ćemo našu suradnju nastaviti kao jedna tvrtka”, ističe CEO Q-a Filip Ljubić.

Formalizacija posla i pripajanje Flipkoda domaćoj IT tvrtki Q očekuje se do kraja godine čime će se tim Q-a povećati na gotovo 400 stručnjaka u tri ureda – Zagrebu, Londonu i nedavno otvorenom u Beogradu. Inače, Flipkod svojim klijentima nudi sve usluge nužne za realizaciju razvoja web i mobilnih aplikacija, a u svojem radu koriste slične procese i tehnologije kao i Q, zbog čega su dvije tvrtke sigurne u vrhunsku suradnju. Dosad su razvijali projekte za HorusMusic, DentiCroazia, SocialExplorer i brojne druge.

“Flipkod već dugo surađuje s Q-om na brojnim projektima pa je ovo pripajanje logičan nastavak našeg zajedničkog puta. Od 2017. smo godine zajedničkim snagama razvili brojne uspješne priče te nas raduje da ćemo klijentima sada moći ponuditi usluge na još višoj razini”, dodao je Hrvoje Gorajščan, CTO Q-a i dosadašnji CEO Flipkoda.

U Q-u dodaju kako će se, pojačani novim kolegama, u nadolazećem razdoblju nastaviti fokusirati na daljnje povećanje zadovoljstva svojih zaposlenika, nakon što su se nedavno našli među najboljim tvrtkama na svijetu prema eNPS indikatoru. Osim brojnih benefita za zaposlenike, Q svojim stručnjacima nudi i rad na nizu zanimljivih projekata za klijente kao što su The Times, Foods Connected, Manpower Group, Smart Pension, Hilti i Medi.

Pročitajte još:

Poduzeća

Cjelokupni vizualni korporativni identitet međunarodnog Erste Groupa, uključujući i Erste banku u Hrvatskoj, u siječnju 2023. temeljito je moderniziran i prilagođen budućnosti.

Poduzeća

Od Infobipovog puta od startupa do jednoroga, do gradnje globalnog startupa i najveće coworking zajednice u regiji – Amir Babović, suosnivač Wespa Spaces i...

Ekonomija

Stanje internetske trgovine u modnom sektoru potrebno je promatrati u kontekstu cjelokupne geopolitičke situacije koja je utjecala na sve industrije i različite poslovne aspekte.

Marketing i prodaja

U prijevodu, svaki četvrti čovjek danas kupuje online.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.