U Umagu nas očekuje najveće okupljanje MBA-ovaca u regiji!

U Umagu se 12. i 13. listopada održavaju COTRUGLI Days, ali i konferencija pod nazivom Business 4.x and Future of HR… or how tech can help u organizaciji COTRUGLI Business School.

COTRUGLI Business School je vodeća poslovna škola u Jugoistočnoj Europi koja ima 2.000 alumnija, a upravo će se u Umagu dogoditi veliko godišnje okupljanje na kojemu se očekuje 600-tinjak MBA-ovaca.

Riječ je o najvećem okupljanju MBA-ovaca u regiji, a mnogi od njih su na vodećim  funkcijama u tvrtkama, a iza sebe imaju uspješne priče. Upravo zbog toga u sklopu COTRUGLI Daysa održat će se i konferencija na kojoj će predavati mnogi od njih.

Tko će sve govoriti na konferenciji?

Na konferenciji će se naći jaka imena i domaći TOP manageri, među kojima su Terence Tse (suosnivač i poduzetnik, Nexus Frontier Tech), Danny Goh (suosnivač i CEO, Nexus Frontier Tech), Branko Mitrović (direktor korporativnih poslova, Telenor), Hrvoje Merki (CEO, Eurco), Zrinko Kamber (CEO, Medora Hotels & Resorts), Marko Križanec (zamjenik direktora, ENERGO), Branko Mitrović (CEO, fSD), Gašper Fečur (CEO, New Frontier Group SLO), Zrinka Bokulić (CEO, Amines), Katja Matić (direktorica ljudskih potencijala, A1), Hajdi Ćenan (COO, Drap)… i još mnogi drugi, a cijeli popis govornika možete pronaći ovdje.

Prijaviti se možete OVDJE.

 

Fokus na HR i tehnologiju

Glavno pitanje na konferenciji bit će koja je budućnost HR-a, a na to će pitanje između ostalih pokušati dati odgovor vodeći stručnjaci u tom području Marija Felkel (CHRO, HT), Mojca Domiter (Executive Director Corporate HR, Atlantic Grupa), Lana Grgurić (Head of HR Retail and GBS CEE Unicredit Bank Romania), Zdravka Demeter Bubalo (HR Vice President, MOL Group)  i još mnogi drugi, a cijeli popis govornika možete pronaći ovdje.

Prijaviti se možete OVDJE.

 

Predstavljanje velikih regionalnih Blockchain projekata

Osim navedenog, na konferenciji će se predstaviti i vodeći regionalni ICO projekt – Tolar, o kojem će govoriti Josip Maričević (CTO), Mario Vojvoda (CIO) i Tadej Slapnik (Director), koji je još do nedavno bio u Vladi Republike Slovenije gdje je radio na razvoju Blockchain tehnologije.

Uz Tolar, predstavit će se i novi projekt, Communia, o kojemu će pričati njen osnivač Mario Gigović.

Prijaviti se možete OVDJE.

 

Velike prilike za networking

Događaj obilježava i mnoštvo prilika za umrežavanje. Iz organizacije javljaju kako će se održavati bilateralni sastanci s nekim od najutjecajnijih alumnija u regiji što je zgodna prilika za nove poslovne veze.

Meeting planner je online meeting alat koji omogućava da jednostavno popunite svoj raspored, dogovorite sastanke i nađete nove partnere kako biste što bolje iskoristili svoje vrijeme za networking.

Prijaviti se možete OVDJE.

 

Kotizacije

Cijena kotizacija iznosi 100 EUR-a, a ukoliko želite imati i bilateralni stol, iznos kotizacije je 150 EUR-a. Za sve alumnije COTRUGLI Business School kotizacija iznosi 50 EUR-a.

Prijaviti se možete OVDJE.

Podijeli

Odgovori

Top