Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

U Zagrebu i okolici poštari ponovno očitavaju stanje potrošnje na plinomjerima

Poštari sa zagrebačkog područja ponovno očitavaju plinska brojila za građanstvo na području grada Zagreba i okolice.

Poštari sa zagrebačkog područja ponovno očitavaju plinska brojila za građanstvo na području grada Zagreba i okolice. Poštari očitavaju plinska brojila u Gradu Zagrebu, Velikoj Gorici, Zaprešiću te općinama Brdovec, Marija Gorica, Dubravica, Pušća i Kupljenovo.

Poštar će, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera te uz pristanak korisnika, ući u prostor u kojem se nalazi plinsko brojilo i očitati stanje potrošnje. Molimo sve korisnike Gradske plinare Zagreb da poštarima Hrvatske pošte omoguće ulazak u prostor u kojem se nalazi plinsko brojilo i da im osiguraju neometan prilaz. Također molimo korisnike da se prilikom dolaska poštara radi očitanja brojila pridržavaju propisanih epidemioloških mjera, a to podrazumijeva pravilno nošenje zaštitne maske za lice te držanje nužne udaljenosti.

Hrvatska pošta ugovorni je partner Gradske plinare Zagreb, a poštari očitavaju plinska brojila još od 2015. godine. Očitavanje plinskih brojila ove će sezone trajati do 31. prosinca 2021.

Pročitajte još:

Lifestyle

Autorica marke je Jana Žiljak Gršić, dizajnerica iz Zagreba, a autorica obljetničkog logotipa je Nikolina Ćuk, također dizajnerica iz Zagreba. 

Novosti

Hrvatska pošta je, sukladno odluci Vlade Republike Hrvatske o proglašenju stanja katastrofe uzrokovane potresima, prilagodila poslovanje na pogođenom području.

Ekonomija

Hrvatska poštanska banka (HPB) i Hrvatska pošta (HP) jačaju strateško partnerstvo i dugogodišnju  suradnju uvođenjem bankarskih usluga za poslovne subjekte u poštanske urede.

DOP

Nagrađene tvrtke prepoznale su da u nepredvidivim okolnostima trebaju biti agilne i kontinuirano prilagođavati ciljeve i organizaciju rada, transparentno komunicirati sa svojim zaposlenicima te...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.