Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

U Zagrebu je predstavljena nova kolekcija premium Omega satova

Nova kolekcija savršeno zrcali sve osobnosti ovog luksuznog švicarskog branda satova – posvećenost detaljima, preciznost, inovativnost i dugu tradiciju.

Spoj moderne tehnologije i provjerene kvalitete jedna je od osnovnih značajki Omega satova čija je nova kolekcija predstavljena u Zagrebačkom restoranu Apetit vjernim klijentima i istinskim zaljubljenicima u satove. Nova kolekcija savršeno zrcali sve osobnosti ovog luksuznog švicarskog branda satova – posvećenost detaljima, preciznost, inovativnost i dugu tradiciju.

Priča Omega satova započela je još 1848. godine u malom švicarskom selu, a do danas ovaj brand postao je simbol duge švicarske tradicije izrade satova. Ono što Omegu čini posebnom i po čemu se ističe jest i činjenica da se radi o brandu satova koji je uvijek u pokretu i ne boji se riskirati. Ambasadori branda pomno se biraju upravo po vrijednostima koje zastupaju i dijele zajedno s brandom, pa ste do sada Omega satove vidjeli na ruci najpoznatijeg špijuna koji osvaja stilom i neustrašivošću, a krije se pod šifrom 007, zatim Georga Clooneya, Michaela Phelpsa, Nicole Kidman, Cindy Crawford i drugih.

Na zagrebačkom događanju predstavljeni su novi modeli kolekcija Constellation, Seamaster, Speedmaster i DeVille koji su oduševili prisutne uzvanike.

Zvijezde večeri bili su novi modeli satova iz kolekcije Constellation. Predstavljeni su modeli Constellation 41 mm s keramičkim prstenovima okvira i prekrasnim brojčanicima u bijeloj, rodij-sivoj, gradijentno-zelenoj i tamnocrvenoj boji. Predstavljena je i linija Constellation Aventurine čiji je dizajn inspiriran prirodom, a za one nježnije duše Constellation 28 mm suptilnih i prekrasnih boja i dizajna.

Seamaster Planet Ocean Ultra Deep kolekcija nastavlja tradiciju ronilačkih satova koja je započela još 1932. s Omega Marine satovima koji su prvi na svijetu bili dostupni neprofesionalnim roniocima. Omega je ispisala povijest 2019. godine kada je njihov Ultra Deep sat dosegao najveću dubinu na planeti Zemlji, a sada je predstavljeno sedam novih modela ronilačkih satova koji su otporni na vodu do dubine od 6 000 metara. Među Seemaster satovima veoma su cijenjeni i Seemaster Diver i Seemaster Aqua Terra satovi.

Bruno Sedevčič, Boštjan Bahovec, Nils Ahnebrink

Za sve avanturiste i ljubitelje brzine predstavljeni su novi modeli Speedmaster kolekcije koji su originalno bili dizajnirani za utrke motora. No, Omega je ispisala povijest kada je  Speedmaster postao prvi sat koji se nosio na Mjesecu, a uzvanici su u Zagrebu imali priliku upoznati Speedmastere nove generacije. Ovi satovi naprosto odišu muževnošću i stilom bilo da birate remen od nehrđajućeg čelika ili od kože.

Prestižna De Ville kolekcija satova odiše elegancijom i predvodnik je spoja klasike i modernosti kojeg podjednako vole žene i muškarci. Za ljubitelje klasičnog stila s pomakom prema vrhunskom modernom dizajnu, De Ville satovi su savršen izbor. Dame su se posebno zanimale za Ladymatic i Tresor linije satova, dok su se muškarci koji vole klasičnu ljepotu oduševili Presitge i Tourbillon linijama.

OMEGA Constellation 28 mm

Za sve one koji nisu bili prisutni na predstavljanju nove kolekcije, a pravi su poznavatelji i istinski ljubitelji elegancije i kvalitete Omega satova, sve ove i druge modele mogu isprobati na prodajnim mjestima Krona trgovina u Zagrebu, Osijeku, Zadru i Splitu.

Omega je novom kolekcijom još su jednom potvrdila svoj prestižni status. Istaknite se elegancijom koja će upotpuniti vaš stil uz luksuzne Omega satove.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.