Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

DOP

Uber besplatno prevozi darivatelje krvi do Petrove 3

Uber želi olakšati i zahvaliti svima koji će se odazvati na pomoć u ovoj tragediji koja je pogodila Hrvatsku. 

uber

Kako bi olakšali prijevoz svim darivateljima krvi, Uber pokreće društveno odgovornu akciju do 11. siječnja besplatno prevozi sve darivatelje krvi do i od Zavoda za transfuzijsku medicinu u Zagrebu na adresi Petrova 3. Uber želi olakšati i zahvaliti svima koji će se odazvati na pomoć u ovoj tragediji koja je pogodila Hrvatsku.

Besplatnu povratnu vožnju do Petrove 3 mogu ostvariti uz korištenje promo koda – DARUJEMKRV2021.

Prilikom otvaranja Uber aplikacije darivatelji krvi pod opcijom plaćanje moraju unijeti promo kod DARUJEMKRV2021 te kao odredište vožnje odabrati Zavod za transfuzijsku medicinu u Zagrebu. Za besplatnu vožnju Uberom pri povratku polazište također mora biti adresa Zavoda.

„Duboko žalimo zbog ovog tragičnog događaja i srcima smo uz obitelji žrtava. Kako bismo pomogli lokalnoj zajednici, darivateljima krvi omogućujemo besplatne vožnje u partnerstvu sa Zavodom za transfuzijsku medicinu i nadamo se da ćemo tako doprinijeti oporavku osoba pogođenih potresom”, istaknula je Giovanna D’Esposito, generalna menadžerica Ubera za južnu Europu.

Krv se može dati radnim danom od 7:30 do 19 sati te u subotu od 7:30 do 15 sati. Kod vrijedi za vožnju u iznosu do 70 kuna te svaki korisnik uz njega može ostvariti dvije besplatne vožnje.

Preporuka

Ekonomija

Tvrtka Coral A.E. objavila je da je 19. siječnja 2021. godine zaključila sporazum o preuzimanju 75% udjela tvrtke APIOS d.o.o.

Komunikacija

Natjecanje Effie Awards Croatia, na kojem stručnjaci nagrađuju najeffiekasnije agencije i oglašivače koji ujedinjuju strateško promišljanje, kreativnost i vrhunske tržišne rezultate, 12. će godinu...

Ekonomija

Google je predstavio prvi natječaj Google.org Impact Challenge namijenjen zemljama srednje i istočne Europe – otvoren javni poziv za podršku organizacijama koje rade na...

Ljudski resursi

Sretno u pronalaženju posla. 

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o Sva prava pridržana.