Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Uhitili bjegunca nakon 28 godina – oženjenog s njegovom “žrtvom”

Kineska policija uhitila je muškarca za kojim traga već 28 godina zbog toga što je zagrlio jednu ženu protiv njezine volje – što je tada bio težak prekršaj – i otkrila da se “žrtva” na koncu udala za svog “napadača”, piše u petak službeni tisak. Za Chen Zonghaom policija traga od 1980. kada je Kina pooštrila kazneni zakon kako bi suzbila “nemoralno ponašanje” na javnim mjestima, dodaje dnevni list China Daily….

Kineska policija uhitila je muškarca za kojim traga već 28 godina zbog toga što je zagrlio jednu ženu protiv njezine volje - što je tada bio težak prekršaj - i otkrila da se "žrtva" na koncu udala za svog "napadača", piše u petak službeni tisak. Za Chen Zonghaom policija traga od 1980. kada je Kina pooštrila kazneni zakon kako bi suzbila "nemoralno ponašanje" na javnim mjestima, dodaje dnevni list China Daily....

Chen je zagrlio kolegicu s posla protiv njezine volje, na otoku Hainanu, na jugu Kine. Njezini su se roditelji žalili policiji, natjeravši Chena na bijeg iz rodnog mjesta u pokrajini Guangdongu.

“Policija ne zna što će”

Nakon gotovo tri desetljeća redarstvenici su mu ušli u trag i 3. listopada uhitili ga u Guangdongu. Tada su s čuđenjem otkrili da se bjegunac oženio nekadašnjom “žrtvom” s kojom ima troje djece i vodi trgovački obrt.

Policija još nije odlučila kako će dalje postupati, rekao je načelnik u Wanningu, na otoku Hainanu.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.