Uloga žena u politici i gospodarstvu

U Zagrebu će se 28.5.2019. godine od 9:30 sati, pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske gđe Kolinde Grabar – Kitarović, održati konferencija pod nazivom „Uloga žena u politici i gospodarstvu“ – Motiviraj. Poduzmi. Ostvari. Konferenciju organizira Međunarodna mreža poslovnih žena u suradnji s partnerima Hrvatskom gospodarskom komorom, Europskom poduzetničkom mrežom, Zakladom Konrad Adenauer i Njemačko-hrvatskom industrijskom i trgovinskom komorom. Ovogodišnja konferencija će se baviti ženama u politici, medijima i poduzetništvu.

Prošlogodišnja konferencija se bavila hrabrošću, a ovogodišnjom konferencijom želimo senzibilizirati javnost i žene da je sve moguće te ih motivirati na akciju i ostvarenje.

Zašto žene ne žele aktivnije ući u politiku i kako mogu doprinijeti gospodarstvu i pomoći poduzetnicama da izbore svoj put?

Jesu li mediji naklonjeniji ženama ili muškarcima i kako vide političarke, a kako poduzetnice? Mogu li žene političarke utjecati za stvaranje povoljnijeg okvira za bavljenje poduzetništvom i na koji način? Kakvo je stanje u susjednim zemljama i je li Hrvatska u boljem ili lošijem položaju? Što možemo učiniti da bi nam bilo bolje i da bismo živjeli dostojanstven život u Hrvatskoj?

Kako balansirati poslovni i privatni život? Kako je raditi s isključivo ženskim timom te kako se žene snalaze u doba digitalizacije su teme koje ćemo aktualizirati na ovoj konferenciji.

Ugostit ćemo političarke, poduzetnice, poduzetnike, poslovne ljude iz korporacija te uspješne žene iz Hrvatske i inozemstva.
Konferencija se održava 28.5.2019. godine u hotelu Westin, a program možete pogledati ovdje: https://mrezazena.com/konferencija-2/

Sve vas koji želite sudjelovati ili se prijaviti na konferenciju pozivamo da se prijavite na: [email protected]
Konferencija je besplatna uz obaveznu prijavu.

Podijeli

Odgovori

Top