Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Unatoč krizi ulažu 20 milijuna eura u obnovu dva hotela

Veći dio ili 14,5 milijuna eura, odnosi se na obnovu/rekonstrukciju hotela Bellevue u malološinjskoj uvali Čikat sa tri na četiri zvjezdice, dok će preostalih oko pet milijuna eura uložiti u drugu fazu investicije u Vitality Hotelu Punta

Veći dio ili 14,5 milijuna eura, odnosi se na obnovu/rekonstrukciju hotela Bellevue u malološinjskoj uvali Čikat sa tri na četiri zvjezdice, dok će preostalih oko pet milijuna eura uložiti u drugu fazu investicije u Vitality Hotelu Punta

Malološinjska hotelska grupacija Lošinj Hotels&Villas ove godine nastavlja s investicijama te će u obnovu svoja dva hotela uložiti oko 20 milijuna eura, istodobno očekujući bolju popunjenost kapaciteta nego lani koja bi već za predstojeće uskrsne blagdane slijedom najava mogla biti i 10 posto bolja nego za te blagdane prošle godine, doznaje se iz te grupacije.

Očekujući da će im ova godina u konačnici donijeti bolje rezultate nego prošla, iz Lošinj Hotels&Villas odnosno Jadranka hotela ističu zadovoljstvo prošlogodišnjim rezultatima s porastom noćenja od 12 posto, na gotovo 417 tisuća, te ostvarenom dobiti od gotovo 6 milijuna kuna.

Ta je dobit i značajnija jer je ostvarena u godini u kojoj su investirali više od 12,5 milijuna kuna u obnovu Vitality Hotela Punta u Velom Lošinju koji je otvoren i prve goste primio početkom lanjskog lipnja.

Od planiranih 20 milijuna eura investicija u ovoj godini, veći dio ili 14,5 milijuna eura, odnosi se na obnovu/rekonstrukciju hotela Bellevue u malološinjskoj uvali Čikat sa tri na četiri zvjezdice, dok će preostalih oko pet milijuna eura uložiti u drugu fazu investicije u Vitality Hotelu Punta. Tamo ove godine planiraju nadograditi ‘vitality zonu’ proširenjem postojećeg wellnessa te gradnjom novih vanjskih bazena sa 600 četvornih metara vodene površine. Svi ti radovi počet će na jesen.

Uz investicije u objekte ove godine predviđaju i povećanje investicija u obrazovanje kadrova/zaposlenih na 1,6 milijuna kuna (lani je to bilo oko 1,3 milijuna kuna), što će također pridonijeti podizanju kvalitete ponude i poboljšanju usluga.


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.