Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Upecajte svoju priliku! Počinju prijave za Career Match Day

Career Match Day je jednodnevno speed dating događanje koje spaja poslodavce sa studentima turizma, ekonomije, pomorstva i tehničkih znanosti.

Prijave poduzeća za sudjelovanje na Career Match Dayu 2021 su otvorene. Za sudjelovanje se možete prijaviti putem obrasca, a za više informacija posjetite web stranicu STARTERa i eSTUDENTa.

Career Match Day je jednodnevno speed dating događanje koje spaja poslodavce sa studentima turizma, ekonomije, pomorstva i tehničkih znanosti. Projekt organizira studentska udruga eSTUDENT, kao suradnju timova STARTER i eSTUDENT Mreže Rijeka. Događaj će se održati u Rijeci 28. travnja 2021. godine.

Poslodavci imaju priliku upoznati se s ambicioznim studentima željnim iskustva u kratkim selekcijskim intervjuima u trajanju od 7 minuta, nakon čega će u 3 minute jedni drugima potpuno anonimno putem aplikacije dati povratnu informaciju o proteklom razgovoru.

Sudjelovanjem na Career Match Dayu svako se poduzeće predstavlja velikom broju studenata, kojima prezentiraju mogućnosti razvoja karijere i zapošljavanja. Pritom poduzeća imaju pristup njihovim životopisima, dobivaju povratne informacije o intervjuima i imaju priliku pronaći potencijalne nove članove tima. Na taj način profitiraju i poslodavci i studenti na obostrano zadovoljstvo.

 Prijave su otvorene do 19.2.2021, prijavite se i upecajte svoju priliku!

Preporučujemo

Novosti

Svjetsko tržište aplikacija za mobilne uređaje iz godine u godinu rapidno raste. Do 2014. godine predviđa se kako će dosegnuti nevjerojatnih 58 milijardi dolara.

Izdvojeno

Kratice su u poslovnom svijetu postale dio svakodnevne komunikacije, a engleske skraćenice gotovo su u potpunosti zamijenile nekadašenje nazive kojima smo se koristili prije...

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Izdvojeno

Malo čiji sandučić elektronske pošte ne krije barem jednu odbijenicu poslanu nakon testiranja ili razgovora za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.