Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Upoznajte genijalni HeatUp

Došle su do ideje kako napitke održavati uvijek toplima, u školama, uredima, na fakultetima i slično.

Dvije učenice četvrtog razreda srednje strukovne škole, Viktorija Tadić i Antonija Stambulić, uz pomoć mentorice Marijane Levar, potaknute razmišljanjem o nedostatku inovacija u Hrvatskoj i kako je zapravo teško biti poduzetnik, smislile su ovu zanimljivu stvarčicu. Došle su do ideje kako napitke održavati uvijek toplima, u školama, uredima, na fakultetima i slično. Smislile su grijač za napitke koji je lako prenosiv, ali mu je potrebna električna energija ili uređaj s USB priključkom (laptop i slično) da bi održavao napitak toplim.

Njihova misija je olakšati u svakodnevnom životu zagrijavanje mlijeka, čajeva i kava. “Svi mrzimo ohlađenu kavu, mlijeko pa i hranu, ali uz naš proizvod to je stvar prošlosti, te pristupačnim cijenama zadovoljiti potrebe ciljanih potrošača. Zadovoljiti naše korisnike, ali i radnike.”

Konkurencija postoji pa na brojnim internetskim stranicama možemo pronaći slične postoje grijače, ali u Hrvatskoj im trenutno nema konkurencije. “Proizvod s internetskih stranica košta oko 2 dolara. Mi bismo svoj proizvod prodavale za 30 kn. S godinama, pretpostavljamo, napredovale bismo pa bi se tako i cijena mijenjala.”

Možete ih pronaći na https://heatup8.webnode.hr i na  Instagram profilu https://www.instagram.com/heatup7/ .

Napisao

Nakon završenog Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, desetak godina je radila u građevinskom i sektoru energetike. Odlučila je sve promijeniti i vratiti se svojoj tajnoj ljubavi – medijima i pisanju. Danas je vlasnica i urednica četiri portala. Bavi se i društveno odgovornim poslovanjem te je članica udruge Mogu sve čiji je cilj promicanje i inkluzija osoba s invaliditetom u društvo.

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.