Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Upoznajte Visu: Ponovno predstavljanje poznatog Visa brenda

Višegodišnja evolucija brenda ističe snagu pouzdane Visine globalne mreže, omogućujući moderno kretanje novca i proširujući ekonomski pristup.

Prije više od 60 godina, kad je Visa osnovana, malo je tko mogao zamisliti svijet bez gotovine i čekova. Utemeljiteljska vizija Vise uvođenja sigurnije, pouzdanije i prikladnije valute u digitalnom obliku započela je jednostavnim pitanjem: Što ako novac postane potpuno elektronički? Danas Visa i dalje predviđa budućnost digitalne trgovine, pružajući pristup putem svoje sigurne globalne mreže koja radi za sve i svugdje.

“Ljudi misle da ‘poznaju’ Visu. Potrošači i tvrtke vjeruju u snagu ta četiri slova i vide ih kad otvore novčanik, plate trgovcu, uđu u trgovinu ili plate putem interneta. Ono što oni ne vide je kako ta četiri slova upravljaju najdinamičnijom mrežom ljudi, partnerstva i proizvoda”, rekla je Lynne Biggar, izvršna potpredsjednica i glavna direktorica marketinga u kompaniji Visa. “Naša misija je  osigurati da Visa znači puno više nego platna kartica i da se na nju gleda kao na pouzdanu mrežu koja pokreće razvoj trgovine.”

Dok nastavlja oblikovanje fizičkih i digitalnih transakcija kreditnom ili debitnom karticom, Visa omogućuje jednostavno te učinkovito kretanje novca. Tvrtka koja se temelji na omogućavanju ekonomske inkluzije, upravlja Visa mrežom koja povezuje 3,6 milijarde vjerodajnica, više od 70 milijuna trgovačkih lokacija, desetke tisuća partnera i godišnje bilježi više od 11 bilijuna američkih dolara transakcija. Samo tijekom posljednjih pet godina, Visa je uložila 9 milijardi dolara u tehnologiju kako bi oblikovala budućnost trgovine, pružajući diferencirani skup proizvoda, usluga i pogodnosti. Visina mreža pruža “honorarcima” fleksibilnost da prime plaću u stvarnom vremenu, olakšava plaćanja osobama koje sad mogu slati i primati novac između milijardi kartica i računa širom svijeta, a velika korporativna plaćanja obavljaju se jednostavno i između zemalja.

Prikazujući opseg Visinih mogućnosti, početni elementi evolucije Visa brenda uključuju:

‘Meet Visa’ filmovi ističu snagu mreže. Produciran od strane Visine globalne kreativne agencije Wieden + Kennedy, kratki film u režiji Malika Hassana Sayeeda poziva svijet da upozna Visu (Meet Visa) – mrežu koja radi za sve. Uz uvodni film, produciran je niz kraćih filmova i fotografija koji pokazuju veličinu i razvnovrsnost Visa mreže koja omogućuje pristup i olakšava trgovinu stvarnim ljudima na stvarnim mjestima širom svijeta. Uz Sayeeda, Visa je također surađivala s fotografkinjom Camillom Falquez i argentinskim redateljskim timom Pantera & Co. – Brianom Kazezom, Patom Martinezom i Franciscom Cantonom – kako bi što bolje prikazali trenutke kao što su:

Identitet novog brenda Visa simbolizira promjene. Visa se dugo zalaže za povjerenje, sigurnost, prihvaćanje i inkluziju. Te temeljne vrijednosti, uz cilj da svima omogući pristup globalnoj ekonomiji, izrazit će se kroz modernizirani, dinamični vizualni identitet brenda, kreiran u partnerstvu s vodećom svjetskom brending tvrtkom Mucho. Kampanja “Meet Visa” pruža prvi pogled u evoluirani vizualni identitet brenda koji će se implementirati kasnije ove godine, a sadrži osvježene boje za još bolji digitalni učinak, jedinstven font kreiran za optimalno digitalno iskustvo i ažurirani brend simbol dizajniran je kako bi pokazao svrhu organizacije.

Tijekom 2021. godine novi identitet robne marke Visa postat će vidljiv u svih 200+ zemalja i teritorija u kojima Visa posluje i sadržavat će primarnu poslovnu strategiju tvrtke koja obuhvaća:

  • plaćanja potrošača, usredotočujući se na širenje pristupa mreži i tranziciju 17 bilijuna dolara potrošenih u gotovini i čekovima u sferu digitalnog plaćanja.
  • nove tokove plaćanja, uključujući osobne prekogranične transakcije i niz usluga s dodanom vrijednosti koje pomažu tvrtkama svih veličina prepoznati nove mogućnosti rasta te održavanje misije da Visu učinimo najsigurnijom, najotpornijom i najpouzdanijom mrežom.
  • raznolikost ponuda i rješenja kroz rastuća partnerstva s fintech kompanijama i etabliranim brendovima kao i kvalitetne odnose s vladama širom svijeta i inovativnu tehnologiju izgrađenu za budućnost.

“Kroz evoluciju brenda pokazujemo hrabru ambiciju Vise kroz prikaz onoga za što se zalažemo i čemu težimo”, nastavila je Biggar. “S ponovnim otvaranjem svijeta i novcem koji se sve više koristi na nove načine, nema boljeg vremena za pokazivanje posla koji radimo i utjecaja koji brend s ciljem ima na napredak pojedinca, tvrtke i gospodarstva.”

Za više informacija vezano uz “Meet Visa” posjetite:  https://usa.visa.com/our-purpose/leading-by-example.html.

Pročitajte još:

Marketing i prodaja

Upravo digitalni marketing u današnje doba nalazi svoju široku primjenu u raznim industrijama i predstavlja temeljnu stratešku odrednicu poslovanja svih subjekata iz sektora.

Financije

Visa je pokrenula niz programa u zajednici kako bi pomogla većem broju malih poduzeća u procesu uvođenja digitalnih, odnosno kartičnih plaćanja te stjecanju boljeg...

Novosti

Visa će postati prvi predstavnik zajednice financijskih usluga i plaćanja koji će se pridružiti CharIN-u, neprofitnoj međunarodnoj inicijativi za punjenje električnih vozila koja surađuje...

Izdvojeno

Brend predstavlja ono iza čega tvrtka stoji.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.