Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Uručena glavna nagrada Franckove igre „100.000 savršenih osjećaja“

Glavna nagrada nacionalne nagradne igre Franck čajeva „100.000 savršenih osjećaja“ uručena je Hrvoju Mikulčiću iz Zagreba koji je nagradu preuzeo u ime svog sina koji je, sa svojih 5 godina, već strastveni sudionik nagradnih igara.

Glavna nagrada nacionalne nagradne igre Franck čajeva „100.000 savršenih osjećaja“ uručena je Hrvoju Mikulčiću iz Zagreba koji je nagradu preuzeo u ime svog sina koji je, sa svojih 5 godina, već strastveni sudionik nagradnih igara.

Prilikom primopredaje glavne nagrade, gospodin Mikulčić istaknuo je kako njegov petogodišnjak redovito sudjeluje u nagradnim igrama i to uz podršku bake koja je i za Franckovu nagradnu igru poslala prijavnicu s njegovim imenom.

Nagradnu American Express karticu s ukupnim raspoloživim iznosom potrošnje od 100.000 kuna u prostorijama Francka dodijelili su Dino Bijač, marketing menadžer za kategoriju čajeva u Francku te Irena Markolini, direktorica Direkcije akvizicije, aktivacije i komunikacije u PBZ Cardu.

„Kada smo telefonski tražili dobitnika, kako bismo ga informirali o osvojenoj nagradi, dobili smo informaciju da je u vrtiću, što je bilo jako simpatično, uz obrazloženje da je nagradnu igru igrao s bakom i djedom. Veliko nam je zadovoljstvo vidjeti kako sve generacije uživaju u Franck čajevima, a za male potrošače, poput našeg glavnog dobitnika, osmislili smo poseban „Fora“ čaj kojeg su djeca različitih uzrasta vrlo dobro prihvatila“, rekao je Dino Bijač, marketing menadžer za kategoriju čaja u Francku.

„Franck je naš cijenjeni poslovni partner a ime „Franck“ je sinonim kvalitete u prehrambenom segmentu upravo kao i American Express u kartičnom. Stoga nam je uvijek drago kad na neki način možemo povezati naša dva brenda, kao što je sudjelovanje u nagradnim igrama kojima Franck nagrađuje vjernost svojih potrošača. Tako smo se i ovoga puta rado odazvali pozivu našeg partnera osiguravši glavnu nagradu – American Express karticu s iznosom od 100.000 kuna“, istaknula je Irena Markolini, direktorica Direkcije akvizicije, aktivacije i komunikacije u PBZ Cardu.

Franck je za svoje potrošače sredinom siječnja s asortimanom čajeva započeo nagradnu igru pod nazivom „100.000 savršenih osjećaja“ uz sponzorsku podršku PBZ Carda. Potrošači koji su do 15. ožujka u Franck poslali kuverte s po tri izrezana barkôda s bilo koje kutije Franck čaja mogli su osvojiti glavnu nagradu American Express karticu s ukupnim raspoloživim iznosom potrošnje od 100.000 kuna kao i 100 atraktivnih poklon paketa Francka.

Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Franck mladima koji su nedavno završili fakultetsko obrazovanje nudi vrijedno radno iskustvo i usavršavanje, konkurentna mjesečna primanja i mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno.

Novosti

U intervju koji slijedi u nastavku, otkrio nam je savjete za uspješan osobni brending, što ga je inspiriralo u uređenju interijera novog salona i...

DOP

Centar za odgoj i obrazovanje Tuškanac pruža socijalne usluge djeci i mladima s teškoćama u razvoju.

Marketing i prodaja

Jačanjem brenda iznutra postižete dvostruku reklamu.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.