Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Usavršite znanje, ostvarite rezultate i pridružite se društvu izvrsnih

Program uključuje sve potrebne alate, praktična znanja i dokazane metode za uspješno kreiranje potražnje na tržištu za svim kategorijama proizvoda i usluga. Prijave za certifikaciju počinju od 24.04.2013.

Program uključuje sve potrebne alate, praktična znanja i dokazane metode za uspješno kreiranje potražnje na tržištu za svim kategorijama proizvoda i usluga. Prijave za certifikaciju počinju od 24.04.2013.

Sudjelujete u stručnom programu certifikacije, usavršite znanja, ostvarite konkretne rezultate i pridružite se društvu izvrsnih!  Konačno su počele prijave za certificiranje za Marketing Expert Certificate!

Temeljem brojnih upita i zahtjeva zadovoljnih klijenata, Poslovno učilište Filaks razvilo je inovativan proces stručne certifikacije, temeljen na provjeri indikatora kvalitete i standarda marketinških i komunikacijskih aktivnosti.

Proces stručne certifikacije dostupan je svima koji nastoje kontinuirano pratiti trendove u marketinškoj strategiji i komunikaciji. Program uključuje sve potrebne alate, praktična znanja i dokazane metode za uspješno kreiranje potražnje na tržištu za svim kategorijama proizvoda i usluga.

Prijave za certifikaciju počinju od 24.04.2013., procedura se nastavlja stručnim ispitom 06.06.2013. u hotelu Esplanade Zagreb, a završava svečanom dodjelom certifikata 18.06.2013.

Za prijavu je potrebno ispuniti prijavnicu, a istu je moguće dobiti na upit. E-mail adresa za kontakt je [email protected]

U povratnom mailu ćemo Vam poslati sve detaljne informacije i prijavnicu te poštom dostaviti ispitnu dokumentaciju i 3 poslovna priručnika.

Marketing Expert Certificate je priznanje koje Poslovno učilište Filaks dodjeljuje uspješnim poduzetnicima, obrtnicima, direktorima, samostalnim stručnjacima i zaposlenicima tvrtki za dostignute marketinške i komunikacijske standarde te poslovnu izvrsnost.

Marketing Expert Certificate slijedi 4 osnovna kriterija:

1. Izvrsnost

2. Vladanje marketinškim strategijama i metodama marketinške komunikacije

3. Inovativnost

4. Usmjerenost kupcu

Certifikat prepoznaje vrhunsko razumijevanje marketinške struke, kako pri kreiranju i razvoju strategije poslovanja, tako i u svakodnevnom obavljanju poslovnih aktivnosti u odnosu sa suradnicima, poslovnim partnerima, dobavljačima, članovima tima, kupcima i klijentima. Mentori za certifikaciju su Boris Belak i Mr. sc. Elvira Mlivić Budeš

Upiti i dodatne informacije dostupni su na [email protected]

Napisao

Pročitajte još:

Komunikacija

Knjige je prvi put izdana 2017. godine te je sada prevedena na hrvatski jezik.

Lifestyle

Body doubling zapravo označava virtualni rad s nekim drugim.

Marketing i prodaja

Osnovni princip sadržan je zapravo u čuvenoj izjavi Bryana Kramera da je nužno vraćanje ljudske strane komunikacije, u svoj njezinoj nesavršenosti, empatiji i jednostavnosti,...

Komunikacija

Zauzeti vrh višestrukih svjetskih popisa bestsellera, biti tražena govornica na svjetskoj razini i održavati međunarodne turneje – samo je još jedan tipičan dan u...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.