Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Usavršite znanje, ostvarite rezultate i pridružite se društvu izvrsnih

Program uključuje sve potrebne alate, praktična znanja i dokazane metode za uspješno kreiranje potražnje na tržištu za svim kategorijama proizvoda i usluga. Prijave za certifikaciju počinju od 24.04.2013.

Program uključuje sve potrebne alate, praktična znanja i dokazane metode za uspješno kreiranje potražnje na tržištu za svim kategorijama proizvoda i usluga. Prijave za certifikaciju počinju od 24.04.2013.

Sudjelujete u stručnom programu certifikacije, usavršite znanja, ostvarite konkretne rezultate i pridružite se društvu izvrsnih!  Konačno su počele prijave za certificiranje za Marketing Expert Certificate!

Temeljem brojnih upita i zahtjeva zadovoljnih klijenata, Poslovno učilište Filaks razvilo je inovativan proces stručne certifikacije, temeljen na provjeri indikatora kvalitete i standarda marketinških i komunikacijskih aktivnosti.

Proces stručne certifikacije dostupan je svima koji nastoje kontinuirano pratiti trendove u marketinškoj strategiji i komunikaciji. Program uključuje sve potrebne alate, praktična znanja i dokazane metode za uspješno kreiranje potražnje na tržištu za svim kategorijama proizvoda i usluga.

Prijave za certifikaciju počinju od 24.04.2013., procedura se nastavlja stručnim ispitom 06.06.2013. u hotelu Esplanade Zagreb, a završava svečanom dodjelom certifikata 18.06.2013.

Za prijavu je potrebno ispuniti prijavnicu, a istu je moguće dobiti na upit. E-mail adresa za kontakt je [email protected]

U povratnom mailu ćemo Vam poslati sve detaljne informacije i prijavnicu te poštom dostaviti ispitnu dokumentaciju i 3 poslovna priručnika.

Marketing Expert Certificate je priznanje koje Poslovno učilište Filaks dodjeljuje uspješnim poduzetnicima, obrtnicima, direktorima, samostalnim stručnjacima i zaposlenicima tvrtki za dostignute marketinške i komunikacijske standarde te poslovnu izvrsnost.

Marketing Expert Certificate slijedi 4 osnovna kriterija:

1. Izvrsnost

2. Vladanje marketinškim strategijama i metodama marketinške komunikacije

3. Inovativnost

4. Usmjerenost kupcu

Certifikat prepoznaje vrhunsko razumijevanje marketinške struke, kako pri kreiranju i razvoju strategije poslovanja, tako i u svakodnevnom obavljanju poslovnih aktivnosti u odnosu sa suradnicima, poslovnim partnerima, dobavljačima, članovima tima, kupcima i klijentima. Mentori za certifikaciju su Boris Belak i Mr. sc. Elvira Mlivić Budeš

Upiti i dodatne informacije dostupni su na [email protected]


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.