Uskoro počinje natjecanje Young Lions Croatia – i to online!

Kreativnost i sposobnosti ne ovise o mjestu, stoga je pala važna odluka: natjecanje Young Lions Croatia ove će se godine održati online 13. i 14. studenoga 2020. od 15 sati, čime će ideje i sposobnosti kreativaca mlađih od 30 godina još jednom dobiti priliku izaći na vidjelo!

Sigurnost je na prvom mjestu – a ova godina pokazala nam je da ideje uspješno niču kako u uredima tako i u kućnim improviziranim radnim prostorima. Upravo će zato lokacija ovogodišnjega Young Lions Croatia biti, jasno, home office! Svi oni koji se dosad nisu prijavili to iznimno mogu učiniti do 5. studenoga 2020. Prijavnica i sve druge informacije dostupni su na službenoj stranici natjecanja.

Nakon predstavljanja briefa natjecateljski se timovi bacaju na posao te bez vanjske pomoći rade na svome natjecateljskom projektu točno 24 sata. Nakon isteka roka za predaju mogu odspavati snom pravednika, a projekte preuzima stručni žiri, koji će odlučiti o tome kojih dvoje iznimno darovitih i inovativnih sretnika dobiva kotizacije za sudjelovanje na sljedećem festivalu Cannes Lions te pokrivene troškove puta i smještaja.

Plodovi kreativnosti su ono što osvježava dane u ovim neobičnim vremenima, čuva naš optimizam i osjećaj zajedništva i pomaže nam da ostanemo dobro. Cedevita nastoji uvijek širiti pozitivnu energiju i zato nam je važno poduprijeti njegovanje kreativne izvrsnosti i svjež pogled na komunikaciju. Veselim se jer odabiremo vrlo relevantnu temu i sigurna sam da nas čekaju  sjajna kreativna rješenja.“, izjavila je Jelena Slade-Šilović, voditeljica marketinga za razvoj kategorije pića u Atlantic grupi, ujedno i članica žirija natjecanja Young Lions.

Ovo natjecanje svake godine iznjedri perspektive mlade predstavnike komunikacijske industrije koji nastavljaju nizati uspjehe, stoga je sasvim sigurno da će prilika koja se ne pruža baš često biti ispunjena novim (sa)znanjima, inspirativnim susretima sa svjetskim liderima, novim kreativnim te poslovnim idejama i druženjima na sunčanim plažama Cannesa. Stoga ne oklijevajte i pokažite svoju lavovsku snagu!

Više informacija pronađite u Pravilniku natjecanja.

Možda će za 10 godina naši poslovi izgledati malo drugačije

Kako tehnološke kompanije oblikuju svoju, ali i našu budućnost saznali smo u razgovoru Antonije Mandić i Filipe Petrović (Dell) na Facebooku Dana komunikacija – a razgovor je i dalje u cijelosti dostupan za gledanje.

„Budućnost je bez tehnologije nezamisliva. Vjerujemo da nas tehnologija vodi naprijed“, na samom je početku prošlotjednog razgovora s Antonijom Mandić rekla Filipa Petrović, voditeljica marketinga Della za srednju i istočnu Europu, u najnovijem izdanju razgovora na Facebooku Dana komunikacija. „Društvo ima sve više očekivanja od velikih korporativnih igrača – da pridonesu napretku, djeluju odgovorno. Moramo dijeliti vrijednosti i uvjerenja s kupcima – moramo ih glasno i jasno komunicirati, ali i živjeti. U marketinškom smislu želimo se povezati s onima koji žive slična uvjerenja“, izjavila je Filipa Petrović.

Podijeli

Odgovori

Top