Uvoz radne snage i deficit radnika na tržištu rada

U četvrtak, 22. ožujka 2018. u hotelu Lone u Rovinju, počinje šesta HR Days konferencija posvećena upravljanju ljudskim potencijalima. Organizator konferencije je MojPosao uz podršku stručnog partnera tvrtke SELECTIO.
Šesta po redu HR Days konferencija posvećena je transformaciji, kulturi zdravlja zaposlenika s posebnim naglaskom na privlačenje i zadržavanje motiviranih i angažiranih zaposlenika.

Konferenciju će otvoriti Jamil Qureshi, jedan od najpoznatijih motivacijskih govornika koji je tijekom svoje karijere radio s nizom uspješnih sportaša te im pomogao da dođu do vrha.

Okrugli stol: „Uvoz radne snage i deficit radnika na tržištu rada“

Hrvatsko tržište rada suočava se s nedostatkom radne snage, a unatoč značajnom broju nezaposlenih nije u mogućnosti zadovoljiti trenutne i buduće potrebe gospodarstva.

Tako će uvoz radne snage i deficit radnika na tržištu rada biti tema ovogodišnjeg okruglog stola na kojem sudjeluju: Nina Garić Saganić, članica Uprave, Jadranka d.d., Gordana Deranja, predsjednica Hrvatske udruge poslodavaca, Nikola Dujmović, direktor tvrtke Span d.o.o., Dalibor Marijanović, član Uprave DIV grupa te Krešimir Rich, ravnatelj Poliklinike Identalia. Moderator panela je Emanuel Tutek iz tvrtke Horwath HTL.

Neki od predavača na konferenciji su:

• Andy Longley, globalni direktor za talente, adidas
• Robert Kopal, državni tajnik
• Renata Barić, službena psihologinja hrvatske vaterpolo reprezentacije
• Terence Tse, konzultant za financije i predavač na COTRUGLI Business school
• Bruce Greenhalgh, mindfulness trener i konzultant
• Karin Volo, direktorica Evoloshen akademije

Detaljnije informacije o svim predavačima i programu konferencije potražite ovdje.
Tijekom konferencije održava se dodjela nagrada za Najbolje HR prakse u 2017. godini. Riječ je o priznanju za predani i planski rad tvrtki i organizacija, timova i pojedinaca koji su izvrsni u upravljanju ljudskim resursima.

Podijeli

Odgovori

Top