Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Uz aplikaciju “Moj dm” kupujte brže, jednostavnije i povoljnije

Uz pregled stanja bodova, aktiviranje i korištenje eKupona, nova aplikacija omogućuje kupnju uz digitalnu karticu koja se prikazuje u obliku QR koda.

Od utorka, 5. travnja, svi kupci dm-a mogu preuzeti novu aplikaciju ‘Moj dm’ za pametne telefone uz koju kupnja u dm online shopu i korištenje pogodnosti programa dm active beauty postaju još jednostavniji.

U aplikaciji ‘Moj dm’ kupci ne samo da mogu kupovati povoljno, brzo i jednostavno te koristiti sve funkcije online shopa, već i uživati u pogodnostima prilikom kupovine u prodavaonicama dm-a.

Uz pregled stanja bodova, aktiviranje i korištenje eKupona, nova aplikacija omogućuje kupnju uz digitalnu karticu koja se prikazuje u obliku QR koda. Također, moguće je kreiranje liste želja, pregled svih dosad kupljenih proizvoda, skeniranje barkoda za više detalja, ocjenjivanje proizvoda, kao i pregled njihove dostupnosti u prodavaonicama.

U dm-u kontinuirano radimo na tome da svim našim kupcima osiguramo najbolje iskustvo kupnje, bilo da se radi o kupnji u prodavaonicama ili u dm online shopu. Korisnici nove aplikacije za pametne telefone imat će dm svijet na dlanu u svakom trenutku te detaljne informacije o proizvodima i pogodnostima dm active beauty programa. Uskoro će moći pronaći i beauty inspiracije, savjete i trendove, kao i personalizirane preporuke proizvoda te kupone koji će biti dostupni isključivo u aplikaciji“, izjavila je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u. 

Nova aplikacija može se preuzeti na AppStoreu i Google Playu, a registracija je moguća s podacima korisničkog računa ‘Moj dm’ na dm online shopu. Registrirani kupci koji su povezali svoje račune dm active beauty i ‘Moj dm’ na dar će dobiti eKupon za 300 dodatnih bodova. Kako bi se dobili navedeni bodovi, kupon je prije kupnje potrebno aktivirati i na blagajni predočiti QR kod digitalne kartice. Nakon što su bodovi pridodani, pri jednoj od sljedećih kupnji u prodavaonici dm-a moći će se umanjiti račun za dodatnih 30 kuna. Ako je kupnja obavljena putem dm online shopa tada će 300 dodatnih bodova biti automatski pridodani na račun.

Više informacija o novoj ‘Moj dm’ aplikaciji možete pronaći na internetskoj stranici www.dm.hr.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Lifestyle

Što su o inspiraciji rekli pisci, pjesnici, skadatelji...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.