Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Uz aplikaciju “Moj dm” kupujte brže, jednostavnije i povoljnije

Uz pregled stanja bodova, aktiviranje i korištenje eKupona, nova aplikacija omogućuje kupnju uz digitalnu karticu koja se prikazuje u obliku QR koda.

Od utorka, 5. travnja, svi kupci dm-a mogu preuzeti novu aplikaciju ‘Moj dm’ za pametne telefone uz koju kupnja u dm online shopu i korištenje pogodnosti programa dm active beauty postaju još jednostavniji.

U aplikaciji ‘Moj dm’ kupci ne samo da mogu kupovati povoljno, brzo i jednostavno te koristiti sve funkcije online shopa, već i uživati u pogodnostima prilikom kupovine u prodavaonicama dm-a.

Uz pregled stanja bodova, aktiviranje i korištenje eKupona, nova aplikacija omogućuje kupnju uz digitalnu karticu koja se prikazuje u obliku QR koda. Također, moguće je kreiranje liste želja, pregled svih dosad kupljenih proizvoda, skeniranje barkoda za više detalja, ocjenjivanje proizvoda, kao i pregled njihove dostupnosti u prodavaonicama.

U dm-u kontinuirano radimo na tome da svim našim kupcima osiguramo najbolje iskustvo kupnje, bilo da se radi o kupnji u prodavaonicama ili u dm online shopu. Korisnici nove aplikacije za pametne telefone imat će dm svijet na dlanu u svakom trenutku te detaljne informacije o proizvodima i pogodnostima dm active beauty programa. Uskoro će moći pronaći i beauty inspiracije, savjete i trendove, kao i personalizirane preporuke proizvoda te kupone koji će biti dostupni isključivo u aplikaciji“, izjavila je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u. 

Nova aplikacija može se preuzeti na AppStoreu i Google Playu, a registracija je moguća s podacima korisničkog računa ‘Moj dm’ na dm online shopu. Registrirani kupci koji su povezali svoje račune dm active beauty i ‘Moj dm’ na dar će dobiti eKupon za 300 dodatnih bodova. Kako bi se dobili navedeni bodovi, kupon je prije kupnje potrebno aktivirati i na blagajni predočiti QR kod digitalne kartice. Nakon što su bodovi pridodani, pri jednoj od sljedećih kupnji u prodavaonici dm-a moći će se umanjiti račun za dodatnih 30 kuna. Ako je kupnja obavljena putem dm online shopa tada će 300 dodatnih bodova biti automatski pridodani na račun.

Više informacija o novoj ‘Moj dm’ aplikaciji možete pronaći na internetskoj stranici www.dm.hr.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.