Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Nagradne igre

Uz knjigu Put kojim rjeđe se ide otkrijte prirodu osjećajnih veza

Možda ni jedna druga knjiga nije imala dublji i jači utjecaj na intelektualni i duhovni život nekoliko naraštaja čitatelja nego što je imala ova. Ušla u izdavačku povijest kao knjiga koja je provela više od 10 godina na ljestvici najprodavanijih knjiga prema New York Timesu. Knjigu su osvojili Anica Klemenčić, Dario Brajković, Marija Matić i Jana Papo

Možda ni jedna druga knjiga nije imala dublji i jači utjecaj na intelektualni i duhovni život nekoliko naraštaja čitatelja nego što je imala ova. Ušla u izdavačku povijest kao knjiga koja je provela više od 10 godina na ljestvici najprodavanijih knjiga prema New York Timesu. Knjigu su osvojili Anica Klemenčić, Dario Brajković, Marija Matić i Jana Papo

Proljeće se ne odnosi samo na buđenje prirode i toliko dugo iščekivano sunce, već utječe i na raspoloženje ljudi, buđenje organizma i optimizam u razmišljanju. Nakon tmurnih i hladnih dana tokom ove zime, dolazi vrijeme energije, optimizma i sreće.  Iskoristite to vrijeme za sebe i okrenite novu stranicu! Ne čekajte da Vam sreća padne s neba i sami je potražite na stranicama Mozaikovih noviteta.

Tako je uz pomoć Mozaik knjige portal Profitiraj.hr za vas odabrao knjigu Put kojim se rjeđe ide.

Možda ni jedna druga knjiga nije imala dublji i jači utjecaj na intelektualni i duhovni život nekoliko naraštaja čitatelja nego što je imala ova. Prevedena je na više od 25 jezika i ušla u izdavačku povijest kao knjiga koja je provela više od 10 godina na ljestvici najprodavanijih knjiga prema New York Timesu.

Napisana jezikom koji je bezvremenski u svojoj poruci razumijevanja, knjiga Put kojim rjeđe se ide i dalje nam omogućuje i pomaže istraživati samu prirodu osjećajnih veza te nas vodi prema novom spokoju i punoći života. Pomaže nam naučiti kako razlikovati ovisnost od ljubavi, kako postati senzibilniji roditelji – na kraju – kako postati osoba koja uistinu jesmo.

Priznajući u čuvenoj uvodnoj rečenici da je život težak, a put duhovnog razvoja dug, doktor Peck nikada ne zastrašuje čitatelje, nego ih blago vodi kroz naporan i cesto bolan postupak promjene prema višoj razini samorazumijevanja.

“Želja nam je u svojoj knjižnoj ponudi objediniti klasične priručnike poput knjige Put kojim rjeđe se ide koji su se posljednjih desteljeća pokazali učinkovitima i omiljenima i koji su pomogli milijunima ljudi s onima koji otvaraju nove puteve na području samopomoći i koji su svoju kvalitetu već po izlasku dokazali brojnim priznanjima, znanstvenom osnovom i prihvaćanjem čitatelja”, istaknuo je glavni urednik Mozaika knjiga Zoran Maljković.

Kako sudjelujem u nagradnom natječaju?

Darujemo  vam četiri knjige “Put kojim rjeđe se ide” koje možete osvojiti ako točno odgovorite na pitanje: “Na koliko jezika je knjiga prevedena”?

Registrirajte se na portal Profitiraj.hr te nam na email: [email protected] pošaljite poruku naslova “Put“, odgovor, ime i prezime, korisničko ime, adresu, grad i broj mobitela.

I, naravno lajkajte nas na našoj Facebook stranici! Podijelite post sa svojim prijateljima, to vas također približava nagradi!

Prijave primamo do srijede 17. travnja 2013.

Pratite nas na Facebook stranici! Twitteru @Profitiraj i LinkedIn profilu Profitiraj.hr!

Zabavite se i učite uz Profitiraj.hr! Sudjelujte na zanimljivim konferencijama! Čitajte kvalitetne, stručne i zanimljive knjige!

Svaki tjedan dijelimo nove nagrade!

Napisao

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.