Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Val znanja na EduCentru: Pogledajte ponudu edukacija!

pixabay.com

„Znanje je najmoćnije oružje koje možete upotrijebiti da promijenite svijet.“, rekao je Nelson Mandela, a mi se u potpunosti slažemo, stoga smo za vas pripremili nekoliko obrazovnih programa, edukacija i seminara.

Zavirite, možda pronađete znanje potrebno vama ili vašim bližnjima.

Institut za menadžment mjesto je za sve koji žele unaprijediti svoje poslovne vještine i steći nova znanja. Fokus je na istraživanju vodećih trendova na području menadžmenta, a predavači su stručnjaci s bogatim iskustvom iz prakse koji polaznicima nude praktična i primjenjiva znanja.

Ukoliko želite steći dodatno iskustvo u marketingu, dođite na seminar Marketing menadžment u organizaciji. Seminar je namijenjen vlasnicima i menadžmentu poduzeća, voditeljima marketinga, kao i svim djelatnicima koji se bave marketingom i prodajom.

Na seminaru ćete obrađivati različite teme, od pojmovnog određenja marketinga i temeljnih funkcija, preko odabira ciljnog tržišta i pozicioniranja do prodaje i distribucije. Sve teme obrađivat će se putem prezentacija i interaktivnih vježbi. Zauzmite svoje mjesto na vrijeme!

Jeste li već upisali neki tečaj stranog jezika? Niste? Odlično, jer Presto centar ima izvrsnu ponudu. Možete birati između 14 jezika, a na upit ih je dostupno i više! Tečaj traje od siječnja do prosinca, što znači da je sada idealno vrijeme za znanje. Osim toga, radi se u grupama od 1 do  3 polaznika, čime vam je zajamčeno da ćete u potpunosti savladati određeni jezik! Privukli smo vašu pažnju? Provjerite detalje!

Ah, ta matematika! Rijetko koji učenik nema problema s famoznim sustavom brojeva, funkcija, jednadžbi ili nejednadžbi. Uz sve to, matematika je obavezni predmet za polaganje na državnoj maturi. Budući studenti, ne morate brinuti. Dođite u Algebru na pripremu za višu razinu matematike na državnoj maturi, gdje ćete obraditi ispitni sadržaj u teoretskom i praktičnom dijelu. Kroz temeljnu pripremu bit ćete spremni za državnu maturu, a za buduće matematičare Algebra je pripremila i pridruženi priručnik koji sadrži velik broj zadataka i primjera namijenjenih temeljitoj vježbi. Prijavite se!

Kontroling Kognosko ima jednu misiju – skupljanje kontrolerskih znanja i najboljih praksi u Europi i Americi, stvaranje vlastitih trendova u kontrolingu, te njihovu implementaciju u poduzeća s konačnim ciljem trajne uključenosti kontrolinga u sve sfere gospodarstva – kako u privatni tako i u javni sektor. U svrhu ispunjavanja misije, u Hrvatskoj će se održati druga generacija višemjesečnog programa za edukaciju kontrolera u javnom sektoru. Saznajte više informacija!

LINIGIRA – privatna škola s pravom javnosti je srednja škola osnovana 1998. godine. U školi se provode dva obrazovna programa: Opća gimnazija i Hotelijersko – turistički tehničar

Osim toga, postoji program za obrazovanje odraslih:

  • Prekvalifikacija u zanimanje hotelijersko – turistički tehničar
  • Dokvalifikacija (nakon završene trogodišnje škole) za zanimanje hotelijersko – turistički tehničar.

Školu karakteriziraju razredni odjeli do najviše 15 učenika, individualizirani pristup, otvorena komunikacija, kvalitetan stručni rad u odgojno – obrazovnom procesu kao i stalno stručno usavršavanje nastavnika. U školi se redovno uče tri strana jezika: engleski jezik, njemački jezik i talijanski jezik. Zainteresirani? Saznajte sve što vas zanima o ovoj školi!

Ukoliko niste pronašli edukaciju za sebe, ne brinite, na portalu EduCentar možete pronaći sve na jednom mjestu!

 

 

 

Pročitajte još:

Edukacija

Prva poslovna konferencija o gamingu i metaversu Game changer stvorila je pozornicu za promjene, a Zagreb je dobio konferenciju na svjetskoj razini.

Edukacija

Ove godine jedna od značajnijih tema na CUC-u bila je Pristupačnost i asistivne tehnologije, u sklopu koje je predstavljena uloga asistivne tehnologije u radu...

Edukacija

IEEE studentski ogranak Sveučilišta u Rijeci organizira projekt pod nazivom “Women in Engineering”, čiji je cilj inspirirati i potaknuti žene na stručni te društveni...

Edukacija

Predavači su eksperti u prodajnim disciplinama za B2B i B2C prodaju koji sudionicima konferencije prezentiraju novitete u prodajnom sektoru, ali i nadograđuju njihova znanja...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.