Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Važnost ljubavi prema poslu – tema nove konferencije Poduzetnički mindset za mlade

Četvrta konferencija Poduzetnički mindset za mlade održat će se putem interneta u petak 3. prosinca 2021. godine s početkom u 9 sati.

Četvrta konferencija Poduzetnički mindset za mlade održat će se putem interneta u petak 3. prosinca 2021. godine s početkom u 9 sati.

Konferencija se održava dva puta godišnje, a predstojeća nosi podnaslov „Ono kad radiš što voliš…“

Njezin je cilj mlade potaknuti na prepoznavanje vlastitih talenata na temelju čega mogu graditi svoju budućnost. Zato će ih konferencija upoznati s ljudima koji svoj posao rade s velikom ljubavlju i strašću. Obratit će im se inovatori, uspješni poduzetnici, vrhunski menadžeri, poželjni poslodavci, ali i oni koji svojim primjerom pozitivno utječu na društvo.

Među govornicima i panelistima su Albert Gajšak, Nikola Dujmović, Josipa Majić, Vedrana Likan, Andrija Čolak, Luka Abrus, Natko Beck i Ella Dvornik.

„Izaberite posao koji volite i nikada nećete morati raditi. Konfucijeva je to izreka kojom se danas pri izboru svojih karijera vode mnogi mladi. Kako bismo ih poduprijeli u tome, na konferenciji Poduzetnički mindset za mlade okupili smo velik broj ljudi od kojih zbilja imaju što čuti. Uz one koji su svojom dobi bliski mladima, tu su i govornici te panelisti iza kojih je bogato iskustvo koje su tijekom poduzetništva ili menadžerske karijere stjecali desetljećima“, kazao je Ognjen Bagatin, utemeljitelj konferencije Poduzetnički mindset za mlade.

Na konferenciji će se govoriti o tome zašto je važno raditi ono što se voli, kako se otisnuti na vlastiti poduzetnički put te koja je korist od poduzetničkih inkubatora. Riječi će biti i o nekima od najpoželjnijih poslova današnjice poput trgovine kriptovalutama i influencer marketinga.

Predstavnici velikih kompanija govorit će o tome kako je zapošljavati mlade i što se od novih generacija očekuje na tržištu rada.

Za praćenje konferencije potrebna je prijava putem internetske stranice medijske platforme Poduzetnik.

Program konferencije:

Poduzetnički mindset za mlade online – MindSet (poduzetnik.biz)

Prijava na konferenciju:

Prijava – MindSet (poduzetnik.biz)

Pročitajte još:

Novosti

Prema provedenom istraživanju, većina proizvodnih poduzeća očekuje da će u razdoblju od deset godina biti barem 80 posto automatizirana, a mnoga očekuju barem dvostruki...

Poduzeća

Tvrtka Bellabeat, globalna tvrtka koja svoje poslovanje vodi iz Zagreba preko dva hrvatska poduzeća kćeri, a u kojoj je vodeći suosnivač i glavni izvršni...

Financije

Prema podacima servisa , u 2021. godini prosječna mjesečna neto plaća (s uključenim dodacima na plaću) u Hrvatskoj je iznosila 7.188 kuna, što je 7%...

Ljudski resursi

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.