Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Velika proslava u Luci pored Zaprešića

Tvrtka Lagermax Logistics Croatia jučer je svečanootvorila novoizgrađeno logističko skladište u mjestu Luka pored Zaprešića, a velikom proslavom obilježeno je i 25 godina rada Lagermax grupacije u Republici Hrvatskoj.

Tvrtka Lagermax Logistics Croatia jučer je svečanootvorila novoizgrađeno logističko skladište u mjestu Luka pored Zaprešića, a velikom proslavom obilježeno je i 25 godina rada Lagermax grupacije u Republici Hrvatskoj. Svečanosti su uz preko 500 poslovnih partnera i zaposlenika nazočili i izaslanik predsjednika Vlade dr. Mate Granić, predstavnik Ministarstva mora, prometa i infrastrukture državni tajnik Josip Bilaver te zamjenik župana Zagrebačke županije Ervin Kolarec u pratnji pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo i fondove Europske unije Damira Fašaića.

Kako bi se zahvalili općini u kojoj djeluju već dugi niz godina, načelniku općine Darku Kralju uručena je donacija u iznosu od 5.000,00 eura. Donirani novac koristit će se za proširenje i uređenje dječjeg igrališta u blizini Osnovne škole Luka.

Uz postojeće skladišne prostore od 16.500 m2 otvoreno je novo logističko skladište, koje se prostire na 20.000 m2. Za te potrebe uloženo je 15,3 milijuna eura čime su se stvorili i uvjeti za dodatno zapošljavanje velikog broja ljudi te čime se pridonijelo razvoju Zagrebačke županije i konkurentnosti hrvatskog gospodarstva. Na krovove skladišta postavljeni su solarni paneli za proizvodnju električne energije jer je fokus tvrtke i na razvoju ekoloških rješenja usmjerenih na očuvanje okoliša što je i budućnost kad je poslovanje u pitanju.

Lagermax grupacija u Hrvatskoj kontinuirano radi na održavanju visoke razine profesionalnosti, kvalitete usluga i konkurentnosti te ulaganju u daljnji razvoj poslovanja. U planu su i gradnja novih skladišnih kapaciteta te uvođenje dodatne djelatnosti u poslovanje – proizvodnja drvenih paleta. Osim sjedišta u Luci pokraj Zagreba, Lagermax Logistics Croatia posluje u regionalnim centrima u Splitu, Rijeci, Puli, Osijeku i Koprivnici.

„Sukladno našoj viziji i misiji pod sloganom „Together in motion“, konstantno pratimo trendove na tržištu i potrebe naših klijenata. Otvaranje novih skladišnih kapaciteta, rezultat je naše intencije da im pružimo optimalne logističke koncepte, kojima ćemo ostati market leader logistike, transporta, skladištenja i distribucije različitih roba; te uz prilagođena logistička rješenja, krojena po mjeri automotive segmenta, biti proaktivni faktor u budućnosti koju donosi tehnološki napredak i e-mobilnost u lancima opskrbe“, izjavio je Dino Mišar, direktor tvrtke Lagermax Logistics Croatia d.o.o..

„Više od 25 godina rada i postojanja Lagermax grupacije u Republici Hrvatskoj, čini nas ponosnima i obavezuje nas da kroz ovu, ali i sve dosadašnje i buduće investicije, možemo klijentima jamčiti visoku razinu logističke usluge s mjerljivom dodanom vrijednošću uz ispunjenje ugovorenih ključnih pokazatelja uspješnosti“, izjavio je Robert Bašić, direktor tvrtke Lagermax Autotransport d.o.o..

Renomirana tvrtka za međunarodno otpremništvo i logistiku

Lagermax grupa austrijski je koncern koji uspješno posluje više od 100 godina i broji 58 podružnica u 14 zemalja. Hrvatsku grupaciju, koja se kroz godine istaknula kao lider na području logistike, transporta, skladištenja i distribucije različitih roba, ali i specijalizirane logistike vezane uz automotive segment (transport i logistika novih automobila). Lagermax grupa u Hrvatskoj trenutno zapošljava 550 djelatnika, s ukupnim ostvarenim prometom od 53,4 milijuna eura u 2022. godini i do sada je investirala na hrvatskom tržištu više od 85 milijuna eura.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.