Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Verlag Dashöfer: Seminari i poslovne edukacije u siječnju

Podsjećamo vas da ne zaboravite ulagati u osobni i profesionalni razvoj jer samo tako možete zadržati konkurentnost na današnjem tržištu rada.

Verlag Dashöfer d.o.o., centar za obrazovanje i izdavačku djelatnost svakodnevno osigurava vrhunske predavače i aktualne teme iz mnogobrojnih područja. Sve što vam je potrebno potražite na www.seminari.hr , a mi vam donosimo nekoliko odabranih tema iz siječanjske ponude seminara i poslovnih edukacija.

Početak godine uvijek je i razdoblje početka primjene novih zakona i pravilnika, a sistematizirani sažetak praktičnih informacija koje su nužne kako biste s lakoćom krenuli u novu računovodstvenu godinu prezentirat će renomirane predavačice na Koktelu računovodstvenih izmjena 2016. u Zagrebu 26.1.2016.

Detaljnu analizu financijskih izvještaja za interne, kako i za javne objave pomoći će Vam pripremiti dr.sc. Vlasta Roška u Zagrebu 15.1.2016. te Rijeci 29.1.2016.

Gotovo sve tvrtke moraju vješto kombinirati i prilagoditi svoje marketinške poteze poreznim i računovodstvenim propisima kako bi oni imali pozitivne učinke bez straha od poreznog nadzora. Da li je Vaš „gratis“ porezno priznat, je li ona poklonjena boca vina reprezentacija, besplatno davanje ili potpuno porezno nepriznato? Ukoliko ne znate odgovor saznajte ga na seminaru Marketing vs. porezi u Zagrebu 27.1.2016.

Troškovi službenih putovanja vrlo su zastupljeni stoga su često pod povećalom poreznog nadzora. Što se sve promijenilo ulaskom u EU i kako provesti sve obračune kroz JOPPD obrazac objasnit će mag.oec. Mira Ognjan na seminaru u Rijeci 22.1.2016.

Pitate li se koji su najvažniji financijski pokazatelji u poslovnom planu? Odgovor na ovo te brojna druga pitanja saznajte na seminaru pod vodstvom univ.spec.oec. Domagoja Cingule u Zagrebu 25.1.2016. na kojem će se uz praktične primjere i odgovore na pitanja polaznika poboljšati Vaše svakodnevno poslovanje i susret s tržištem koje je u današnje vrijeme sve veći „zalogaj“ za svakog poduzetnika.

Poduzetnicima, vlasnicima poduzeća, te osobama koje upravljaju resursima i preuzimaju rizik da bi se ostvarila dobit bit će zanimljiva radionica Burze i trgovanje vrijednosnim papirima koju održavamo u Zagrebu 21.1.2016.

Kako dobiti sredstva za vlastiti projekt iz EU fondova?

Odgovor na ovo pitanje vrlo je kompleksno jer treba zadovoljiti brojne uvjete kako bi sredstva bila odobrena i isplaćena. Brojni su alati i obrasci, kao i pravila za prijavu uspješnog projekta za sufinanciranje. Ukoliko ne znate od kuda trebate krenuti i koji su prvi koraci pomoći Vam može gđa Lina Lena Soukup, univ.bacc.soc./kro. na radionici u Rijeci 19.1.2016. Svima koji se upuštaju u ovaj proces želimo puno sreće!

Činjenica je da je Zakon o radu jedan od najčešće mijenjanih zakona u našoj državi. Inspekcijske kazne vrlo su visoke stoga je iznimno važno da se odredbe ovog zakona poštivaju i provode. Na taj se način najbolje štite interesi radnika, ali i poslodavaca. Ovu vrlo traženu temu seminara vodi dipl.iur. Darko Graf koji će rado odgovoriti na svako pitanje i dvojbu svih polaznika. Termin je 29.1.2016. u Splitu.

Sukladno Zakonu o javnoj nabavi od 1.1.2016. za nabavu velike vrijednosti te od 1.7.2016. za nabavu male vrijednosti, obvezna je elektronička dostava ponuda i zahtjeva za sudjelovanje. Kako će funkcionirati e-nabava naučit će nas predavači s certifikatom iz područja javne nabave u Zagrebu 29.1.2016. Verlag Dashofer nositelj je odobrenja izobrazbe u području javne nabave, po rješenju Ministarstva gospodarstva te je evidentirano u Registru nositelja programa pod rednim brojem 40.

Nadamo se da ste u ovom odabiru pronašli nešto za sebe i da ćete nam se pridružiti na nekoj od seminar/radionica te krenuti sigurno u nove poslovne pobjede.

Za kraj svima preporučamo radionicu Excel/napredne funkcije jer vrijeme i novac uložen u ovu temu isplatit će Vam se već prvim korištenjem. Vjerujte da nismo ni svjesni koliko mogućnosti pruža taj program te da većina nas koristi tek 5% funkcija koje Excel sadrži. Rezervirajte termin 15.1.2016. i pridružite nam se!

VD banner

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.