Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

VIDEO Prvi potezi novog ministra turizma

Ministar turizma Veljko Ostojić rekao je kako ne namjerava poput bivšeg ministra raditi na samopromociji već ostvarivati projekte.

Ministar turizma Veljko Ostojić rekao je kako ne namjerava poput bivšeg ministra raditi na samopromociji već ostvarivati projekte.

Na druženju s medijima novi nestranački ministar turizma Veljko Ostojić rekao je kako trenutno radi na inventuri, zakonodavstvu te pripremi novih zakona i pravilnika koji će koristiti domaćem turizmu.

“Radimo i na pripremi sezone s Hrvatskom turističkom zajednicom, to što su se kod nas događali izbori nije razlog da svijet stane”, rekao je ministar Ostojić.

Dodao je kako program rada HTZ za 2012. godinu nije usvojen te kako se to odmah treba učiniti.

Predstavio je i zamjenika Olega Valjala te tajnika kabineta Bernarda Žežerovića- kao svoje suradnike.

Na pitanje o uspješnosti bivšeg ministra njegovog resora – HSS-ovca Damira Bajsa Ostojić je rekao ne namjerava raditi na samopromociji već ostvarivati projekte.

“Postoje različiti kriteriji uspješnosti, ja se s tim neću opterećivati”, rekao je.

[infopunkt 3802 2]

O PDV-u je rekao kako će se kao već najavljeno biti snižen, ali nije mogao reći koliko i na koje točno usluge će se odnositi.

Istaknuo je i kako domaći turizam treba biti konkurentniji te strateški planiran.

Marinko Jakovljević – direktor Turističke zajednice općine Fužine zahtjeva da 2. siječnja bude ponovno praznik zbog zimske sezone.

“S turističkog aspekta to bi sigurno bilo interesantno, posebice kad novogodišnji praznici ne padaju baš sjajno, međutim to nije isključivo pitanje turizma”, rekao je.

[infopunkt 3802 5]

Napisao

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.