Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

VIDEO Vidošević o ponudi Agrokora: “Slovenija se ne smije ponašati neozbiljno”

Akcija “Kupujmo Hrvatsko” dala je izvrsne rezultate te omogućila konkurentnost hrvatskih proizvoda na domaćim i inozemnim tržištima, rečeno je na današnjoj konferenciji za medije Hrvatske gospodarske komore.

Akcija "Kupujmo Hrvatsko" dala je izvrsne rezultate te omogućila konkurentnost hrvatskih proizvoda na domaćim i inozemnim tržištima, rečeno je na današnjoj konferenciji za medije Hrvatske gospodarske komore.

Na današnjem predstavljanju rezultata akcije “Kupujmo Hrvatsko”, predsjednik Hrvatske gospodarske komore Nadan Vidošević osvrnuo se i na ponašanje Slovenije u slučaju Agrokorove ponude za kupnju Mercatora.

“Nadam se da će u Sloveniji prevladati razum, jer ljudi koji nisu vlasnički upleteni ne bi smjeli dikreditirati našu najveću kompaniju i njihovu kvalitetnu ponudu”, komentirao je Vidošević.

Akciji “Kupujmo hrvatsko” podršku je pružilo 96,5 % građana, a 80% spremno je prilikom kupovine izdvojiti više novaca, ukoliko je riječ o hrvatskom proizvodu.

Istraživanje  provedeno u šest gradova (Pula, Split, Osijek, Šibenik, Karlovac i Zagreb) pokazalo je kako kvalitetni domaći proizvodi mogu konkurirati na domaćim, ali i inozemnim tržištima.

Akcija  “Kupujmo hrvatsko” HGK pokrenuta je 1997. godine kako bi afirmirala kvalitetne hrvatske proizvode, a tada je započelo i označavanje tih proizvoda znakovima “Hrvatska kvaliteta” i “Izvorno hrvatsko”.

Prošle se godine akciji “Kupujmo hrvatsko” pridružila i zajednička akcija Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, HGK i Hrvatske obrtničke komore “Vrijedne ruke”.

[infopunkt 3768 8]

Video: Infopunkt.tv


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.