Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Vipnet predstavio potpuno novi dizajn Vip centara

Vipnet je u Dubrovniku predstavio prvi Vip centar uređen prema novom konceptu koji od sada koristi prepoznatljive autentične elemente pojedinih regija Hrvatske.

Vipnet je u Dubrovniku predstavio prvi Vip centar uređen prema novom konceptu koji od sada koristi prepoznatljive autentične elemente pojedinih regija Hrvatske.

Novi koncept Vip centara osmišljen je u želji da se korisnik osjeća što ugodnije te da uz bolji pregled ponude, jednostavno i brzo izabere one proizvode i usluge koje najbolje odgovaraju njegovim potrebama. Iz Vipneta poručuju da je dubrovački Vip centar prvi u nizu centara koji će biti uređeni prema novom konceptu.

”Kako bismo se još više približili korisnicima, pomaknuli smo fizičke barijere između prodajnog osoblja i korisnika pružajući im bolji pregled ponude. Koristeći prirodne, tople i svijetle materijale uz prepoznatljive elemente regije u kojoj se nalazi pojedini Vip centar, željeli smo da se korisnik u našim centrima osjeća ugodno i opušteno. Novi izgled Vip centara nastavak je naših težnji da Vip korisnicima omogućimo najbolju vrijednost za novac uz najbolje korisničko iskustvo”, izjavio je Mario Cvitković, član Uprave Vipneta.

Poseban dio uređenja interijera Vip centra je takozvana Home zona, dio centra koji je sada uređen poput dnevnog boravka s televizijom u kojem korisnik iz udobnog kauča može isprobati sve mogućnosti Vip TV televizije.

Povodom otvorenja centra Vipnet je Dubrovčanima ponudio vrlo atraktivne modele uređaja Samsung Galaxy Note 3 i Samsung Galaxy S4 s popustom u iznosu od 500 kuna uz paket dodatne opreme koji se sastoji od futrole, zaštitne maske uređaja i auto punjača za samo jednu kunu.

Napisao

Pročitajte još:

EU fondovi

Hrvatska će primiti devet milijardi eura bespovratnih sredstava kohezijske politike za razdoblje od 2021. do 2027. godine radi promicanja gospodarske, socijalne i teritorijalne kohezije...

Financije

Trgovanje kriptovalutama je postalo popularno jer su ljudima često obećavane velike zarade za kratkoročna ulaganja.

Financije

Iako su više kamatne stope glavni instrument ECB-a za borbu protiv inflacije, one su i teret za gospodarstvo, jer to znači skuplje kredite i...

Financije

Novac ušteđen prije samo nekoliko godina danas vrijedi bar 10% manje, a izgledno je da će se taj trend nastaviti i u budućnosti.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.