Više od 2000 djece na ”dječjem tulumu” u uredima Hrvatskog Telekoma

Više od 2000 djece zaposlenika Hrvatskog Telekoma okupilo se danas u uredima tvrtke diljem Hrvatske. U skladu s poslovnom filozofijom koja njeguje ukupno zadovoljstvo zaposlenika, za što je ključna ravnoteža privatnog i poslovnog života, Hrvatski Telekom je za svoje zaposlenike i njihove mališane organizirao „Dan s mamom i tatom na poslu“.

Radni petak je tako u četiri hrvatska grada Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku za zaposlenike HT-a bio nešto opušteniji jer su u Hrvatskom Telekomu pripremili bogat zabavni program za djecu do 12 godina.

U zagrebačke urede na druženje s djecom stigla je poznata Youtube gaming zvijezda Bloodmaster, a u ‘Game zoni’ su se klinci mogli zabavljati i s humanoidnim robotom Pepper.  Komičar i radijski voditelj Luka Bulić bio je zadužen za podizanje atmosfere, a djeca su mogla isprobati i VR naočale ili Playstation i Xbox igraće konzole te drugu modernu tehnologiju. Stolni nogomet, kreativne radionice, izrada maskica za mobitele, touchscreen memory i brojni drugi sadržaji oduševili su najmlađe. Zabave nije nedostajalo ni u Rijeci, Splitu i Osijeku gdje su djeci također bile omogućene brojne kreativne radionice, facepainting te stolni nogomet.

„’Dan s mamom i tatom na poslu’ postao je tradicija Hrvatskog Telekoma i zasigurno je jedan od najzabavnijih dana u godini u našoj kompaniji. I ove godine smo organizirali različite sadržaje za naše mališane kojima su se oni oduševili. Htjeli smo im pokazati kako funkcionira najmodernija tehnologija i potaknuti ih na kreativnost. Zajedno smo se izvrsno zabavili, ispričala je Marija Felkel, članica Uprave za ljudske resurse Hrvatskog Telekoma.

Hrvatski Telekom ima razne programe usmjerene roditeljima. Osim ‘Dana s mamom i tatom na poslu’ svi zaposlenici roditelji prvašića, prvog dana  škole, 2. rujna, dobili su slobodan dan kako bi svojoj djeci omogućili što bezbrižniji prijelaz u novo životno razdoblje. Također, u HT-u je aktivna Zaklada PrijaTelj koja posebno pomaže roditeljima i djeci koji zbog raznih životnih izazova zapadnu u teške prilike.

Podijeli

Odgovori

Top