Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Komunikacija

Više od 60 govornika na NEM Dubrovniku 2023

Nešto više od dva mjeseca dijeli nas od početka omiljenog regionalnog TV marketa, NEM Dubrovnik 2023.

Nešto više od dva mjeseca dijeli nas od početka omiljenog regionalnog TV marketa, NEM Dubrovnik 2023. Očekuje se 60 govornika, a na popisu dosad potvrđenih ponovo se mogu vidjeti predstavnici vodećih svjetskih i europskih tvrtki kao što su A1 Hrvatska, CME, Czech Televison, Deutsche Telekom, European Broadcasting Union (EBU), Hrvatska radiotelevizija (HRT), Mediawan, Nova TV, Sky EU Office, Prva TV and B92, RTL Hrvatska, Telekom Srbija, Viaplay Group i mnogi drugi  poput:

Popisu keynote govornika iz svjetski poznatih i vodećih tvrtki TV industrije pridružio se i Dimitris Michalakis, COSMOTE TV Executive Director at Hellenic Telecommunications Organisation što čini ukupno 12 potvrđenih.

Ključno mjesto susreta lidera TV industrije

Renomirani medijski stručnjaci, utjecajni kupci TV sadržaja, predstavnici FTA i pay TV kanala, streameri, vodeći europski i regionalni operateri, tehnološke kompanije i izlagači okupit će se 5. do 8. lipnja 2023. u Hotelu Dubrovnik Palace. Poznat po inspirativnim panelima, Q&A intervjuima, eksluzivnim screeninzima najnovijeg TV sadržaja, te dnevnim i večernjim događanjima, NEM Dubrovnik je redefinirao pojam poslovnog networkinga i vrlo brzo postao TV market na kojeg se svi vrlo rado vraćaju. Dubrovnik na četiri dana postaje ključno mjesto susreta lidera i stručnjaka TV industrije kako bi sklapali nove ili proširili postojeće poslovne suradnje te ostali u tijeku s novim trendovima, raznim strategijama i promjenama u industriji koja se neprestano mijenja.

Više informacija o događanju saznajte na službenoj stranici NEM Dubrovnik 2023.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.