Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Vlada osnovala Povjerenstvo za strateške projekte

Vlada je donijela odluku o osnivanju Povjerenstva za procjenu i utvrđivanje prijedloga strateških projekata.

Vlada je donijela odluku o osnivanju Povjerenstva za procjenu i utvrđivanje prijedloga strateških projekata.

Njegov osnovni zadatak je ocjena prijedloga strateškog projekata i predlaganje donošenja odluke o njihovu uvrštenju na listu strateških projekata, a među zadaćama mu je i praćenje provedbe strateškog projekta.

Stalni članovi Povjerenstva su potpredsjednik Vlade zadužen za gospodarstvo i investicije, koji je ujedno njegov predsjednik, te ministri gospodarstva, graditeljstva, pravosuđa, zaštite okoliša te predstojnik Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom.

Uz njih, u Povjerenstvu kao promjenjivi članovi sudjeluju predstavnici lokalne i područne (regionalne) samouprave na čijem se području projekt ostvaruje.

Vlada je danas donijela i odluku o izmjenama Odluke o karti regionalnih potpora, a kojom produljuje vrijeme primjene važeće karte do 30. lipnja 2014. godine.


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.