Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Vrhunska tehnologija kao jedna od ključnih tema NEM Dubrovnik 2024

Mjesec dana prije 11. izdanja TV marketa NEM Dubrovnik, koje se održava od 10. do 13. lipnja, organizatori ponovo dijele dodatne uvide u četverodnevni program.

Mjesec dana prije 11. izdanja TV marketa NEM Dubrovnik, koje se održava od 10. do 13. lipnja, organizatori ponovo dijele dodatne uvide u četverodnevni program. Uz četiri potvrđena keynote govornika i značajne prisutnosti vodećih američkih i europskih studija, “TV market with a view” će ponovo biti iznimno fokusiran na tehnologiju. NEM Dubrovnik već godinama poseban dio programa posvećuje novim tehnološkim rješenjima i dostignućima koja uvelike utječu na industriju i transformiraju način na koji se sadržaj proizvodi, distribuira i konzumira.

O ovoj aktualnoj temi razgovarat će se kroz razne panel rasprave, poput one FAST kanalima i kako oni utječu na TV industriju, a taj razgovor će sponzorirati Wurl.

Panel rasprava koju sponzoriraju NPAW i Backscreen pokrenut će pitanje distribucije videa vođene umjetnom inteligencijom. Ovu vrlo popularnu temu predstavit će iz drugačijeg kuta predstavnici tvrtki Omdia, PlumResearch i Maria Valenzuela, Senior Media Executive. Aymeric Genty, SVP Sales Europe – Video Business Unit će podijeliti najnovija saznanja iz Eutelsata.

TV Product Showcase ponovno će poslužiti kao platforma revolucionarnim tehnološkim tvrtkama da predstave svoja rješenja, projekte i usluge koje tehnološki unapređuju TV industriju.

Stručnjaci koji će raspravljati o tehnološkim dostignućima i različitim načinima na koje ona utječu na industriju su:

  • Maria Rua Aguete, Executive Director, Technology Fellow, Omdia
  • Keith Bedford, General Manager, EMEA, Wurl
  • Julia Maxwell, Executive Director, European Video on Demand Coalition
  • Victoria Davies, Managing Partner, Davies, Stoychev & Partners
  • Anastasia Melnikova, Solution Architect Streaming, Gcore
  • Ladislav Navrátil, Co-Founder, Tivio Studio
  • Boris Yurin, Sales Director, Eastern Europe, Ateme
  • Stefan Niesen, Vice President Sales EMEA, Amagi Corporation
  • Daniel Friedlaender, Senior Vice President & Head of Office, CCIA Europe
  • Jonathan Broughton, Head of Research, PlumResearch

Dubrovnik će u lipnju 2024. ponovno postati središnje mjesto u Europi s jedinstvenim mogućnostima za uspješno umrežavanje, dogovaranje poslova i razmjenu znanja unutar televizijske industrije.

Više informacija možete pronaći na službenim stranicama NEM Dubrovnik 2024.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.