Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Web turizam – Internet marketing za turističke djelatnike

Konferencija odiše ležernošću kako bi se prisutni što bolje osjećali, ali i profesionalizmom kako bi jutro nakon nje imali nove poslovne ideje te kroz praksu sproveli svoja znanja, vještine i trendove iz proteklog dana.

Konferencija odiše ležernošću kako bi se prisutni što bolje osjećali, ali i profesionalizmom kako bi jutro nakon nje imali nove poslovne ideje te kroz praksu sproveli svoja znanja, vještine i trendove iz proteklog dana.

‘Weboo 100% Turizam’ je konferencija o internetskom marketingu s temama za turističke djelatnike, a održava se za samo nekoliko dana, 13. ožujka pa je ovo i  posljednja prilika za PRIJAVE koje su otvorene još samo do utorka u 16h. PRIJAVITE SE ODMAH i platite jednu ulaznicu, a dvije dobivate gratis!

Zašto doći na ovu konferenciju?

Konferencija traje cijeloga dana te se sastoji od edukativnih predavanja visokorangiranih stručnjaka, a na kraju svakog od predavanja sudionici će imati mogućnost postavljati pitanja predavaču ili komentiranja u čemu će pomoći Boo konferencije, Marko Pejnović.

Konferencija odiše ležernošću kako bi se prisutni što bolje osjećali, ali i profesionalizmom kako bi jutro nakon nje imali nove poslovne ideje te kroz praksu sproveli svoja znanja, vještine i trendove iz proteklog dana. Uz edukativnu i najvažniju notu, očekuje se druženje, zabava i upoznavanje.

Jutro će započeti za akreditacijskim stolom,  nakon čega se prisutne budi vrućom i aromatičnom kavom iz tvrtke Matić d.o.o. te uz toplo pecivo pekara Frumentum. Razbuđeni, siti, akreditirani i dobro raspoloženi sudionici zauzimaju svoja mjesta u dvorani. Tijekom cijelog dana također će imati priliku osvježiti se toplim napitcima, pecivima i kolačima.

Na samom kraju konferencije odviti će se nagradna igra za sve sudionike u kojoj se očekuju poklon paketi organizacijskih partnera. Nakon toga gase se svjetla i nastavlja s pripremama za sajam Web::INDUSTRIJA ‘Carstvo privlačnog sadržaja’ koji se održava 29. svibnja te će zainteresirani u nagradnoj igri na kraju konferencije imati prilike osvojiti čak 10 ulaznica.

Napisao

Pročitajte još:

Poduzeća

Ars Futura, tvrtka Nikole Jakića i Ivana Božića, u svojih je 10 godina poslovanja rasla, razvijala se i postepeno osvajala svijet.

Ekonomija

Jeste li znali da je u Hrvatskoj u 2022. proizvedeno 2,57 milijuna tona asfalta? Ili da je tvrtka Colas u Rijeci uvela prvi asfalt...

Financije

Prema anketi koju je proveo MojPosao, u kojoj je sudjelovalo 674 ispitanika, gotovo polovina ispitanika (49 posto) smatra kako će uvođenjem ove Direktive doći...

Poduzeća

Kofola grupa već duže vrijeme pokazuje stabilne rezultate, a ove je godine, unatoč padu tržišta, uspjela ostvariti planirane ciljeve.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.