Webshop Leasing – zagrebačka agencija ponudila jedinstvenu uslugu na svjetskom tržištu

Zagrebačka full service digitalna agencija MAOIO osmislila je jedinstveno rješenje za internetsku trgovinu – Webshop Leasing. Riječ je o usluzi koja je jedinstvena ne samo na hrvatskom, već i na svjetskom tržištu, a omogućava otplatu webshopa u ratama, nakon početnog ulaganja (učešća). Potrebu za ovakvim pristupom MAOIO agencija primijetila je nakon sve većeg broja upita inozemnih klijenata kojima je prioritet kvalitetna, visoko funkcionalna i pouzdana usluga lišena značajne početne investicije.

„U posljednjih desetak godina trendovi pokazuju neprestani rast online trgovine, a 2020. pokazala je kako je e-commerce ne samo pogodnost, već apsolutna nužnost u modernom poslovanju. Procjenjuje se kako se čak 15% ukupne svjetske trgovine odvija putem online trgovina – ako vam ovaj postotak i ne zvuči tako visok, imajte na umu da je riječ o više od 3,5 trilijuna dolara godišnje“, izjavio je Filip Zolota, vlasnik agencije.

Izrada webshopa ozbiljna je investicija

Izrada webshopa ozbiljna je investicija, posebno za poduzetnike koji tek pronalaze svoje mjesto na tržištu ili do sada nisu imali doticaja s online trgovinom. Iako je  profesionalan webshop preduvjet svih daljnjih aktivnosti digitalnog marketinga i unaprjeđenja prodaje, često je financijski zahtjevan i direktno utječe na ostatak marketinških budžeta – zbog čega vlasnici tvrtki nerijetko upadnu u zamku “najpovoljnijeg rješenja”, koje se najčešće pokaže neadekvatnim. Kao posljedica ovakve tržišne situacije, sve veći broj tvrtki na domaćem, ali i inozemnom tržištu u potrazi je za rješenjima koja će im omogućiti brži, jednostavniji i financijski podnošljiviji put do uspješne internetske prodaje.

Jedinstvena usluga na svjetskom tržištu

Usluga se može usporediti s financijskim leasingom automobila ili strojeva, jer klijent nakon isplate zadnje rate stječe vlasništvo nad internetskom trgovinom. Ovim je potezom MAOIO digitalna agencija u potpunosti promijenila paradigmu financiranja softverskih rješenja.

Neke od pogodnosti – kako tvrdi vlasnik MAOIO agencije, Filip Zolota, su prioritetna podrška i kontinuirano održavanje internetske trgovine za cijelo vrijeme trajanja otplate. Također ističe kako je otplatni plan fleksibilan te se može ugovoriti na 12, 24 ili 36 jednakih mjesečnih rata, a funkcionalne nadogradnje moguće je izvršiti u bilo kojem trenutku.

Funkcionalnosti koje jamče brz povrat investicije

Vrhunsko korisničko iskustvo dolazi sazrijevanjem webshopa kroz funkcionalne nadogradnje za koje su potrebni vrijeme i novac. Webshop leasing usluga objedinjuje napredne tehničke funkcionalnosti i integraciju ERP sustava, primjenu najboljih e-commerce  praksi i know-how stečen u radu s više od 40 poslovnih branši na tržištima Hrvatske, Njemačke, Austrije, Velike Britanije, Kanade, SAD i Australije.

MAOIO Webshop Leasing idealan je  za brendove i poduzeća koji žele visoko funkcionalno, profesionalno i automatizirano webshop rješenje, kakvo bi inače mogli očekivati tek nakon tri do pet godina uspješnog životnog vijeka internetske trgovine. Na taj način ovom uslugom zagrebačka full service digitalna agencija omogućava brzi povrat investicije i jamči prepoznatljivost brendova na tržištu.

Podijeli

Odgovori

Top