Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

WESPA Spaces potiče mlade poduzetnike

I da, uspješno mlado poduzetništvo postoji i u Hrvatskoj. Pokazuju to i brojke Wespa Spaces coworking i uredskih prostora u Zagrebu.

Fotograf Marko Tomić

Brzi pristup informacijama i tehnologije koja radi za njih, a ne obrnuto – čini se kako nikada nije bilo lakše pokrenuti posao. Ono što je sigurno, za put od ideje do realizacije potrebno je i mnogo hrabrosti i rizika, ali i potpuno drugačiji način promišljanja o biznisu. Trend digitalne revolucije vidljiv je i u segmentu najma poslovnog prostora, posebno u sceni tehnoloških startupova. Brzo donošenje odluka i još brže uvođenje promjena uz utjecaj poskupljenja svih resursa i birokratskih zavrzlama mlade poduzetnike okrenulo je u drugačiji smjer uredskog života, onoga zvan coworking.

I da, uspješno mlado poduzetništvo postoji i u Hrvatskoj. Pokazuju to i brojke Wespa Spaces coworking i uredskih prostora u Zagrebu. Tamo je svoj dom našlo više od 92 tvrtke i 375 stanara.

“Želimo omogućiti mladim, progresivnim tvrtkama, koje shvaćaju značenje dobrog radnog okruženja za motivaciju zaposlenika, da na jednostavan i moderan način ispune svoje potrebe za radnim prostorom, kako danas, tako i kroz godine rasta poslovanja”, objašnjava Amir Babović, suosnivač Wespa Spacesa.

Amir Babović, suosnivač Wespa Spacesa

Kako bi dodatno olakšali ponekad teške i usamljene prve korake u svijetu poduzetništva, Wespa ima i ponudu posebno osmišljenu upravo za novopečene poduzetnike.

Tako do kraja listopada sve tvrtke otvorene unazad zadnjih 6 mjeseci imaju priliku svoje poslovanje započeti u Wespa coworking zajednici gdje ih uz registraciju adrese tvrtke čekaju gratis coworking mjesta za sljedeća 3 mjeseca.

Na pitanje što kakve promjene očekujete u budućnosti, Amir je odgovorio kako se veseli sigurnom rastu Wespa zajednice te unaprjeđenju identiteta Hrvatske poslovne i startup scene. “Volio bih vidjeti još više uspješnih startupa koji nas prerastaju i odlaze – iz prostora, ali ne i zajednice, te korporativnih korisnika koji nas razumiju i dolaze u zajednicu. Na ovaj način svi skupa konvergiramo novom, boljem poslovnom okruženju koje postavlja primjer u regiji.”


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.