Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

WinDays razotkriva tehnološke promjene i utjecaj na gospodarstvo

Očekuje se više od tisuću domaćih i stranih IT i drugih stručnjaka te gospodarstvenika koji će u dva dijela konferencije, poslovni WinDays13 Business te tehnološki WinDays13 Technology, moći čuti više od stotinu različitih predavanja i prezentacija

Očekuje se više od tisuću domaćih i stranih IT i drugih stručnjaka te gospodarstvenika koji će u dva dijela konferencije, poslovni WinDays13 Business te tehnološki WinDays13 Technology, moći čuti više od stotinu različitih predavanja i prezentacija

Tradicionalna Microsoftova poslovno-tehnološka konferencija WinDays ove će se godine po 13. put održati od 22. do 26. travnja u Umagu te pod sloganom “Tehnologija. Poslovanje. Potakni uspjeh.” predstaviti IT i trendove u gospodarstvu na pragu nove industrijske revolucije, najavljeno je na današnjoj konferenciji za medije u tvrtki Microsoft Hrvatska koja organizira WinDayse.

Kao i zadnjih godina, na WinDaysima se očekuje više od tisuću domaćih i stranih IT i drugih stručnjaka te gospodarstvenika koji će u dva dijela konferencije, poslovni WinDays13 Business te tehnološki WinDays13 Technology, moći čuti više od stotinu različitih predavanja i prezentacija o promjenama u tehnologiji i kako one utječu na gospodarstvo.

Predstavljajući program poslovnog dijela konferencije, direktor sadržaja WinDays13 Business-a Hrvoje Kapetanović naglasio je da će se najviše baviti temama kako povećati konkurentnost, stvoriti nova radna mjesta i ubrzati rast domaćeg gospodarstva s ciljem što uspješnijeg uklapanja u europski okvir.

Preduvjeti za to su, kako je, suradnja akademske i poslovne zajednice te stvaranje tehnološki naprednog i sofisticiranog društva, o čemu će na konferenciji uz ostale govoriti i predstavnici hrvatskog Nacionalnog vijeća za konkurentnost.

Očekuje se i da će ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak na Windaysima govoriti o inovacijskoj i industrijskoj strategiji Hrvatske.

Napisao

Pročitajte još:

Poduzeća

Ars Futura, tvrtka Nikole Jakića i Ivana Božića, u svojih je 10 godina poslovanja rasla, razvijala se i postepeno osvajala svijet.

Energetika

Solida grupa, koja u vlasništvu ima mrežu od 30 solarnih elektrana, počela je graditi svoju prvu agrosolarnu elektranu u gradu Ivancu, a ujedno i...

Poduzeća

Nogometni klub Osijek s novom sezonom dobit će najmoderniji stadion u Hrvatskoj, praćen trening kampom na površini od 15,3 hektara.

Edukacija

Cilj je učiniti internet sigurnim mjestom za rad i igru ​​koliko god je to moguće, na kojem se možemo povezati s drugima bez opasnosti.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.