Wizz Air Abu Dhabi najavljuje novu mrežu od 6 linija

Wizz Air Abu Dhabi, najmlađa nacionalna avio-kompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata, najavio je danas da će bazirati dva nova najmodernija aviona tipa Airbus A321neo i početi sa letovima na 6 odavno očekivanih linija iz Abu Dhabija 1. listopada 2020. godine. Karte su već u prodaji preko site-a wizzair.com i mobilne aplikacije ove avio-kompanije s početnim cijenama od samo 129 dirhama**.

Wizz Air Abu Dhabi, zajedničko ulaganje između kompanije ADQ, jednog od najvećih holdinga u regiji, i Wizz Air Holdings Plc, upravo je stekao status nacionalnog avio-prijevoznika od vlade UAE, ispunivši regulatorne standarde za početak poslovanja.

Usavršen i efikasan poslovni model kompanije Wizz Aira Abu Dhabi sa niskim cijenama karata i niskim troškovima s ciljem stvaranja potražnje za putovanjima kroz stimuliranje tržišta, čime će podstaći rast turističke i servisne industrije i doprinjeti ekonomskoj raznovrsnosti Abu Dhabija.

S flotom koju čine avioni tipa Airbus A321neo, Wizz Air Abu Dhabi će imati najniži ekološki otisak i najnižu osnovne troškove među konkurentima u regiji. Početne destinacije ove avio-kompanije su Aleksandrija, Atena, Kutaisi, Larnaka, Odesa i Erevan.

Današnja najava podrazumijeva proširenje godišnjih kapaciteta glavnog grada Ujedinjenih Arapskih Emirata za dodatnih 350.000 sjedišta. Kao što je najavljeno, u prvih 6 meseci poslovanja floti će se pridružiti još 4 ultra moderna aviona tipa Airbus A321neo. Mreža planiranih linija ovh aviona će biti naknadno objavljena.

Uz početak prodaje karata, ova avio-kompanija također pokreće svoj site na arapskom jeziku i mobilnu aplikaciju na arapskom jeziku koji će uvaženim putnicima koji govore arapski omogućiti da jednstavno pretražuju i rezerviraju karte online putem.

Uz današnju najavu je nedavno započeta i nova era putovanja u posebnim sanitarnim uvjetima za Wizz Air. Ova avio-kompanija je uvela niz pojačanih higijenskih mera u cilju očuvanja zdravlja i sigurnosti putnika i osoblja. U okviru ovih novih protokola su i kabinsko osoblje i putnici tijekom leta su obavezni nositi maske za lice, a kabinsko osoblje je obavezno nositi rukavice. Avioni Wizz Aira redovno prolaze najsuvremeniji proces dezinfekcije antivirusnim rastvorom i, u skladu sa Wizz Airovim strogim dnevnim rasporedom čišćenja, svi avioni se dodatno dezinficiraju tijekom noći istim antivirusnim rastvorom. Svaki putnik na ulazu u avion dobiva sanitarne vlažne maramice, časopisi su uklonjeni iz aviona, a preporuka je da se svaka kupovina tijekom leta obavlja uz bezkontaktno plaćanje. Putnici su obavezni poštivati mjere fizičke distance koje su uvele lokalne zdravstvene institucije i savjetuje im se da cjelokupnu kupovinu izvrše online prije leta (npr. čekiranje prtljage, WIZZ Priority, prednost pri ulasku), kako bi se svaki fizički kontakt na avionu sveo na minimum. Kliknite ovdje za više informacija putem novog videa Wizz Aira o zdravlju i sigurnosti.

NOVE LINIJE WIZZ AIRA ABU DHABI IZ ABU DABIJA

 

Nove linijeDani Od Početna cijena **
Abu Dhabi – Kutaisičetvrtak, nedjelja1. listopad 2020.129 AED
Abu Dhabi – Odesačetvrtak, nedjelja1. listopad 2020.129 AED
Abu Dhabi – Aleksandrijaponedjeljak, srijeda, petak2. listopad 2020.129 AED
Abu Dhabi – Atenaponedjeljak, srijeda, petak2. listopad 2020.129 AED
Abu Dhabi –  Larnakautorak, subota3. listopad 2020.129 AED
Abu Dhabi – Erevanutorak, subota3.  listopad 2020.129 AED

 

Izuzetno mi je drago što mogu najaviti pokretanje mreže linija kompanije Wizz Air Abu Dhabi i potvrditi početak poslovanja 1. listopada. Ova najava je prvi korak na dugom i putovanju koje smo željno iščekivali na kojem ćemo biti posvećeni razvoju svog prisustva u Abu Dhabiju kroz doprinos strategiji ekonomske raznovrsnosti Abu Dhabija i ponudi još pristupačnijih mogućnosti za putovanja u okviru svoje mreže sa niskim cijenama karata. Jako cijenimo podršku koju nam pruža vlada, njena tijela i naši lokalni poslovni partneri  Abu Dhabiju.

Naši najmoderniji avioni tipa Airbus A321neo, kao i naše unaprijeđene zaštitne mjere garantiraju najbolje moguće sanitarne uvjete za putnike. Wizz Air je avio-kompanija sa najnižim osnovnim troškovima, najmlađom i ekonomski najefikasnijom flotom aviona i najmanjim ekološkim otiskom. Siguran sam da će Wizz Air ostvariti ogroman utjecaj na ekonomski razvoj Ujedinjenih Arapskih Emirata i podstaći turistički rast, izjavio je József Váradi, predsjednik Upravnog odbora Wizz Aira Abu Dhabi i generalni direktor Wizz Air Groupa.

Drago nam je što možemo poželiti dobrodošlicu Wizz Airu Abu Dhabi na Međunarodni aerodrom Abu Dhabi. Uz ovu novu avio-kompaniju, broj destinacija i veza za putnike preko Abu Dhabija nastavlja rasti, što potvrđuje našu posvećenost unapređenju naše mreže i stavljanja putnika na prvo mjesto.

Pored primjene sveobuhvatnih zdravstvenih i zaštitnih mjera na svojim aerodromima, mi smo izvršili i niz strateških ulaganja kako bi naši objekti i usluge napravili Međunarodni aerodrom Abu Dhabi optimalnom regionalnom zrakoplovnom lukom za avio-kompanije iz cijelog svijeta. Radujemo se putnicima na prvim letovima Wizz Aira Abu Dhabi, prokomentirao je Shareef Al Hashmi,  generalni direktor kompanije Abu Dhabi Airports.

Podijeli

Odgovori

Top