Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Xiaomijev Wang Xiang uvršten na popis „Forbes China – Global 100 Outstanding Chinese“

Wang Xiang jedan je od 17 kandidata koji su dobili titulu “Outstanding”, a svi su redom istaknuti talenti s globalnim utjecajem, od kojih neki predstavljaju tvrtke s tržišnom vrijednošću od preko 100 milijardi RMB.

Wang Xiang, partner i predsjednik korporacije Xiaomi Group, uvršten je u izbor „Outstanging people“ na dodjeli nagrada “2022 Forbes China – Global 100 Outstanding Chinese”.

Forbes China objavio je kako je Wang Xiang, nakon što se pridružio Xiaomiju, kompanijama za potrošačku elektroniku i pametnu proizvodnju unutar grupacije pomogao u brzom globalnom širenju, tijekom kojega su pod njegovim izvrsnim vodstvom ušle na više od 100 tržišta. Istovremeno je kontinuirano radio na poboljšanju Xiaomijeve globalne strategije intelektualnog vlasništva (IP) i sustava usklađenosti, uklanjao prepreke u tom području te olakšavao globalizaciju.

Forbes China pokrenuo je izbor “Global 100 Outstanding Chinese” ove godine, s fokusom na mlade talente i poduzetnike, birajući 100 izvrsnih globalnih kineskih predstavnika iz dva glavna područja: poslovanja i kulture u različitim regijama, uključujući Ameriku, Europu, Aziju te Australiju i Oceaniju. Forbesov izbor ima tri glavne kategorije: Business Leader, Outstading People te Potential Elite.

Wang Xiang jedan je od 17 kandidata koji su dobili titulu “Outstanding”, a svi su redom istaknuti talenti s globalnim utjecajem, od kojih neki predstavljaju tvrtke s tržišnom vrijednošću od preko 100 milijardi RMB.

Pročitajte još:

Lifestyle

Xiaomi je danas na međunarodnim tržištima predstavio svoje najnovije flagship pametne telefone — Xiaomi 12T seriju.

Poduzeća

Xiaomi je u zagrebačkoj trgovini Xiaomi Store u Arena Centru predstavio nove Xiaomi proizvode u AIoT segmentu namijenjene kućnim ljubimcima - Xiaomi Smart Pet...

Novosti

Prema Fortune Magazineu, Xiaomi, koji je prvi put ušao na Fortune Global 500 listu 2019. godine, napredovao je za više od 200 mjesta u...

Lifestyle

Uz uređaje serije Redmi Note 11, predstavljeni su i potpuno nova serija pročišćivača zraka Xiaomi Smart Air Purifier 4 te obitelj usisivača robota Mi...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.