Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Yahoo kupio tvrtku 17-godišnjaka za 30 mil. dolara. Rezultat je ova aplikacija

Aplikacija je dijelom osmislio sedamnaestogodišnjak od kojeg je Yahoo već ranije za 30 milijuna dolara otkupio kompaniju Summly.

Aplikacija je dijelom osmislio sedamnaestogodišnjak od kojeg je Yahoo već ranije za 30 milijuna dolara otkupio kompaniju Summly.

Yahoo je na jednom od najvećih američkih sajmova elektronike, CES-u, objavio lansiranje nove mobilne aplikacije naziva „,Yahoo Digest“. Aplikacija je dijelom osmišljena od strane Nicka D’Aloisija, sedamnaestogodišnjaka od kojeg je Yahoo već ranije za 30 milijuna dolara otkupio kompaniju, piše Bussinesinsider.

Nova aplikacija šalje svojim korisnicima na mobitel niz vijesti ujutro i navečer. Imat će mogućnost objave nekih vijesti na Twitteru, gledanja videa i praćenja burzovnih indeksa. Prosječni bi korisnik trebao svakodnevno dobiti oko devet tema dana, a aplikacija prati vašu aktivnost čitanja. Pročitavši sve vijesti, Yahoo će vas obavijestiti da ste dosegli dnevni limit.

Napisao

Pročitajte još:

Osobne financije

Hrvatska narodna banka u prosincu prethodne godine kupila je 56256 unci zlata, odnosno oko 1.75 metričkih tona u ukupnoj vrijednosti 96 milijuna eura.

Marketing i prodaja

Glavni razlog zašto web trgovine nude popuste svojim kupcima definitivno je manevarski prostor koji imaju oko određivanja cijena, u odnosu na trgovine u šoping...

Komentari

Korupcija je pošast koje nisu pošteđene članice Europske unije, ali ni njezine krovne institucije.

Poduzeća

Cjelokupni vizualni korporativni identitet međunarodnog Erste Groupa, uključujući i Erste banku u Hrvatskoj, u siječnju 2023. temeljito je moderniziran i prilagođen budućnosti.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.