Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Youth Business Camp Švicarska u Zagrebu

U sklopu kampa sudionici će posjetiti i nekoliko ustanova i proizvodnih pogona kako bi i u praksi vidjeli način funkcioniranja pojedinih gospodarskih subjekata.

Youth Business Camp Švicarska otvara svoj licencirani program Youth Business Camp Adria koji će se ove godine održati u  Zagrebu od 28. 6. do 09. 7., a namijenjen je  polaznicima između 15 i 19 godina.

Kamp se održava na engleskom jeziku, a svi polaznici kampa imat će priliku čuti predavanja s područja: osnove ekonomije, osnove financija, osnove managementa, umijeće vođenja, projektni management, odnosi s javnošću, marketing, izrada financijskog plana, poslovna etika, intelektualno vlasništvo, uloga javnog sektora u poslovanju, digitalno poslovanje, digitalne valute, kulturološke razlike u biznisu, komunikacije, branding, ljudski kapital i razvoj, StartUp, društveno odgovorno poslovanje i turizam.

Predavači su iskusni stručnjaci koji će na jednostavan i razumljiv način približiti navedene tematike sudionicima, a kroz program mentorstva u polaznici tijekom dva tjedna rade na razvoju vlastitog projekta primjenjujući znanja stečena kroz predavanja.  U sklopu kampa sudionici će posjetiti i nekoliko ustanova i proizvodnih pogona kako bi i u praksi vidjeli način funkcioniranja pojedinih gospodarskih subjekata.

Programski sadržaj ovog kampa napravljen je u suradnji s World Innovation and Change Management Institute, a jedinstven je po svojem tematskom sadržaju u ovom dijelu Europe.

Program je prepoznao RIT Croatia, globalni kampus američkog sveučilišta Rochester Institute of Technology,  u čijem će se prostoru u Zagrebu održavati predavanja i čiji će predavači pokriti neke od navedenih tema. Na kraju programa i prezentacije projekata, sudionicima se dodjeljuje certifikat World Innovation and Change Management Institute iz Ženeve.

Više informacija: https://youthbusinesscamp.ch/entrepreneurship-camp-adria/

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.